Priz tavsiyesi

NABERMÜDÜR

Uzman
Evin şebeke kötü, PC yüke bindiği zaman monitörde ghost dalgalanmalar oluyor %5-10 arası opaklık aşağıdan yukarıya bazen yukarıdan aşağıya çizgi veya kalın halde ghost bir dalgalanma. Göze battığında sinir ediyor. Eski CRT televizyon dalgalanması gibi aşağıdan yavaşça yukarı gri bir opaklığı düşük dikdörtgen kalın gölge yükselir o tarz bir şey.

Priz dediğin şey elektriği ileten bir demir parçası. Akım korumalı prizlerde de yüksek akım gelirse içindeki sigortayı attıracak mekanizma var. Bu sorunun çözümü prizde değil. Hat takviyesi yapman gerekiyor.

Sorununuz gerçekten şebeke kaynakliysa bu oyun zevkinizden çok evdeki tüm elektronik aletlerinizin ömrü icin önemli. Bu yuzden şebekede ne sorunu olduğunu tespit edip ona göre regulator falan alın.

Sorununuz gerçekten şebeke kaynakliysa bu oyun zevkinizden çok evdeki tüm elektronik aletlerinizin ömrü icin önemli. Bu yuzden şebekede ne sorunu olduğunu tespit edip ona göre regulator falan alın.
şebekede sorun olup olmadığını bilmiyorum varsayımsal olarak yazdım dalgalanma sorununu eve bağladım. Bu nasıl öğrenilebilir onu da bilmiyorum açıkçası.

regulator tavsiyesi vermişsin link alabilir miyim? bu dalgalanma sorunu uzun süredir yaşadığım bir sorun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…