termalmacun

Başarılı
Selam, oturma odasında bulunan modemi kendi odama taşımak istiyorum ve bu yüzden odamda elektrik hattı var mı diye baktım ancak anlayamadım. Bu prizde telefon hattı bulunuyor mu? Modemi buraya taşımak için ne yapmam gerekiyor?

Taşımayı düşündüğüm modem: ZyXEL DX3300-T1 premium modem.
İnternet: VDSL.

Priz:

1739460904689.webp

1739460965306.webp

Dosya Ekleri

• 1739460877796.webp
    1739460877796.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon hattı çekili. Ancak bunu bu arayüzle kullanamazsınız. Telefon hattının ucuna bir jack ekleyip bunu ADSL'e dönüştüren switch'e bağlamanız ve modeme öyle vermeniz gerekiyor. Bu switch zaten halihazırda kullandığınız modeme gelen hatta takılıdır. Oradan sökerek kullanabilirsiniz.
Ancak hattın odanıza kadar çekili olması bir anlam ifade etmiyor çünkü kablonun devamı boştadır. Evinizin ilgili bölümünde (apartman ise asansör boşluğunun yanında yahut kablolamaya münhasır bir şaft vardır) oturma odasına aktarılan hattı oradan ayırıp sizin odanıza giden kabloya vermeniz gerekiyor. Bir elektrikçi çağırmanızda fayda var.

Telefon hattı çekili. Ancak bunu bu arayüzle kullanamazsınız. Telefon hattının ucuna bir jack ekleyip bunu ADSL'e dönüştüren Switch'e bağlamanız ve modeme öyle vermeniz gerekiyor. Bu Switch zaten halihazırda kullandığınız modeme gelen hatta takılıdır. Oradan sökerek kullanabilirsiniz.
ancak hattın odanıza kadar çekili olması bir anlam ifade etmiyor çünkü kablonun devamı boştadır. evinizin ilgili bölümünde (apartman ise asansör boşluğunun yanında yahut kablolamaya münhasır bir şaft vardır) oturma odasına aktarılan hattı oradan ayırıp sizin odanıza giden kabloya vermeniz gerekiyor. Bir elektrikçi çağırmanızda fayda var.

Anladım, dediğiniz gibi elektrikçi çağıracağım, çok teşekkürler.