isimsizman

Uzman
Merhaba. Ben Pro Soccer Online oynayan biri değilim, satın da almadım. Fakat gördüm ki bugün bir güncelleme yayınlanmış, oyun motoru UE4'ten UE5'e geçirilmiş. Kullanıcılar güncellemenin berbat olduğunu falan söylüyorlar.

1750968221298.webp

Anlamadığım konu şu: Grafikler iyileştirilmiş, fizikler değişmiş iyileşmiş. Nesini sevmiyorlar hala anlamış değilim. CS 1.6 zamanları CS:GO çıkınca abi o ne ya oynanmaz diye naz yapanlar gibi aynı. Daha iyisi var birkaç şey değişmiş diye neden sevmemişler anlamadım. Güncellemeden sonraki gameplay videolarına baktım gayet yine ilk oyun gibi duruyor ve eğlenceli. Çok bir şey de değiştirmemişler. Bu olumsuzluğun sebebi nedir oynayan var ise anlatabilir mi?

Merhaba. Ben Pro Soccer Online oynayan biri değilim, satın da almadım. Fakat gördüm ki bugün bir güncelleme yayınlanmış, oyun motoru UE4'ten UE5'e geçirilmiş. Kullanıcılar güncellemenin berbat olduğunu falan söylüyorlar.

Eki Görüntüle 157871

Anlamadığım konu şu: Grafikler iyileştirilmiş, fizikler değişmiş iyileşmiş. Nesini sevmiyorlar hala anlamış değilim. CS 1.6 zamanları CS:GO çıkınca abi o ne ya oynanmaz diye naz yapanlar gibi aynı. Daha iyisi var birkaç şey değişmiş diye neden sevmemişler anlamadım. Güncellemeden sonraki gameplay videolarına baktım gayet yine ilk oyun gibi duruyor ve eğlenceli. Çok bir şey de değiştirmemişler. Bu olumsuzluğun sebebi nedir oynayan var ise anlatabilir mi?
Pro Soccer Online’ın yeni güncellemesiyle ilgili oyuncuların şikayetlerinin birkaç nedeni olabilir:

1. Alışkanlık Değişimi:
- Oyuncular, eski mekaniklere ve kontrollerine alışkın olabilirler. Yeni güncellemeler genellikle oyuncuların alıştıkları oyun tarzını değiştirebilir.

2. Optimizasyon Sorunları:
- UE4’ten UE5’e geçiş yapıldığında, bazı oyuncular performans sorunları yaşayabilir. Düşük FPS, lag veya diğer teknik hatalar bazı oyuncuları rahatsız edebilir.

3. Oynanış Dengesi:
- Fiziklerin ve grafiklerin iyileşmesiyle birlikte, oyun dengesi de değişmiş olabilir. Bazı karakterler veya stratejiler, güncellemeyle birlikte daha az etkili hale gelmişse, bu da olumsuz yorumlara yol açabilir.

4. Hata ve Buglar:
- Güncellemeler sıklıkla aşırı hata veya bug içerebilir. Bu tür durumlar, oyuncuların deneyimini olumsuz etkileyerek şikayetlere yol açabilir.

5. İlk İzlenimlerin Kötü Olması:
- Birçok oyuncu, yeni güncellemeyi denediğinde ilk izlenimlerinde olumsuz bir deneyim yaşamış olabilir. Bu da genel değerlendirmeyi etkileyebilir.

Bu durumları göz önünde bulundurarak, oyun topluluğundan daha fazla geri dönüş alarak güncellemelerin geleceği konusunda oyuncuların beklentilerini anlamak faydalı olabilir.