Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Benzer konular
- Öneri
Profil mesajlarında da işletim sistemi ve tarayıcı gözükebilir. Şunun gibi:
Eki Görüntüle 261019
Konumu farklı bir yerde de olabilir.
Profil mesajı önerisi bize daha önce yapıldı. Bence gerek yok dedik. Hâlen de aynı fikirdeyiz. Açıkçası oradaki de kötü duruyor. Biz mesajlar dışında ek olarak DM sistemine getirdik.
Gizlilik ayarlarında da geliştirmeler yapmayı düşünüyordum zaten.İsteyenin açıp kapatabileceği şekilde eklenebilir. "Profil mesajlarında tarayıcı/işletim sistemi bilgisi göster" şeklinde.
Zaten kalabalık olan profil mesajları kısmını bence daha da kalabalık yapar üstelik bir işlevide yok. Bence gelmemeli.Profil mesajlarında da işletim sistemi ve tarayıcı gözükebilir. Şunun gibi:
Eki Görüntüle 261019
Konumu farklı bir yerde de olabilir.
Tasarlarsam çok nazik duracak şekilde yapmaya çalışırım. Tasarımda korkunuz olmasın.Zaten kalabalık olan profil mesajları kısmını bence daha da kalabalık yapar üstelik bir işlevide yok. Bence gelmemeli.
Abi tabi ancak gereksiz bence, üstüne sunucuya gereksiz bir yükte bindirebilir. Yine de takdiri sizin tabikiTasarlarsam çok nazik duracak şekilde yapmaya çalışırım. Tasarımda korkunuz olmasın.
Ama duvarlara yazılan yazının hangi browser ile yazıldığını görmek biraz gereksiz gibime geliyor.
Tasarım konusunda kimse korkusu olmasın. PNG veya Sprite yerine SVG fikri çıkardığımız gibi (hatta taklit edildi) yine iyi fikirler çıkarırız.![]()
Böyle bir şey sunucuya bir yük bindirmez.Abi tabi ancak gereksiz bence, üstüne sunucuya gereksiz bir yükte bindirebilir. Yine de takdiri sizin tabiki![]()
Ben bir kalabalıklık görmüyorum. Çok sade ve boş duruyor.Zaten kalabalık olan profil mesajları kısmını bence daha da kalabalık yapar üstelik bir işlevide yok. Bence gelmemeli.
Küçükte olsa bir yük bindirebilir. Ya olay yükten çok gereksiz olması bence ancak insanlar seviyorsa niye olmasın tabiki.
Hocam az sakin olun yav, herkes kendi fikirlerini söylemiyor mu? Bence kalabalık oluyor ancak kişiden kişiye değişir bu.Böyle bir şey sunucuya bir yük bindirmez.
Ben bir kalabalıklık görmüyorum. Çok sade ve boş duruyor.