Planlanıyor Profili gizli üyelerin çözüm ve makaleleri görüntülenebilir olmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 519
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    çözüm
Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.

519

Başarılı
Makaleler
8
Bilgi paylasim platformunda bilgiyi gizlemek ne kadar mantikli? Kullanicilar icin oldukca faydali olabilecek cozum ve makalelerin goruntulenebilirligi neden istege bagli? Neyi neyden sakliyoruz?

Makale ve cozumlerin gizlenmesi bencilliktir.

En basindan profil gizleme ozelligi bile basli basina tartisma konusu ama o da bir baska konunun konusu.

Artı 73 Eksi
Uzgunum ama o halde bencilsiniz. Yazdiginiz rehberlere ve cozumlere kolayca ulasilmasini istemiyorsunuz.

Dusunuyorum, ama bunun mantikli sebebini inanin bulamiyorum.
İnsanların gizlilik istemesinden daha doğal ne olabilir? Sorununuz varsa arama kısmına yazıp bulabiliyorsunuz. Seçenek olarak eklenebilir "Çözüm ve Rehberleri herkese açık yap" gibisinden.

İnsanların gizlilik istemesinden daha doğal ne olabilir?

Hicbir sey, ama konumuzla bunun pek alakasi yok.

Fotografiniz olur anlarim, kisisel bilginiz olur, dosyalariniz olur. Gizlilik daha cok o konular icin gecerli bir durum. Bilgiyi niye sakliyorsunuz? Mantikli bir sebep sunabilir misiniz?

Gizlilik bilgi paylasim platformunda olmamali. Bilginizi herkesle paylasmalisiniz ki bunun icin yan tarafta kural bile mevcuttu; Cozdugunuz sorunun cozumunu konuya yazip insanlari bilgilendirmek zorundaydiniz.

@1854 Burası kendi kişisel bilgilerinizi ve fotoğraflarınızı paylaştığımız bir sosyal medya platforumu değil. Fikirlerimizi ve bilgilerimizi beyan ettiğimiz bir platform. Böyle bir platformda gizlilik isteği gereksiz.

İfadeler: 519
Gizlilik bilgi paylasim platformunda olmamali. Bilginizi herkesle paylasmalisiniz ki bunun icin yan tarafta kural bile mevcuttu; Cozdugunuz sorunun cozumunu konuya yazip insanlari bilgilendirmek zorundaydiniz.
Arama kısmına sorununu yazınca kullanıcının profili gizli olduğu halde her türlü konuyu görebiliyorsunuz anlamadım? O kişinin profili kendi özelinde çok mantıksız dediğiniz.

Arama kısmına sorununu yazınca kullanıcının profili gizli olduğu halde her türlü konuyu görebiliyorsunuz anlamadım? O kişinin profili kendi özelinde çok mantıksız dediğiniz.

Neden buna mecburuz peki? Ulasmak istedigimiz cozumlere ya da makalelere arama kismina yazmadan tak diye ulasip listelemek etik mi degil yoksa baska nedenlerimiz mi var?

Neden isi zorlastiriyoruz?

Neden buna mecburuz peki? Arama kismina yazmadan tak diye ulasmak etik mi degil yoksa baska nedenlerimiz mi var?
Dostum dalga mı geçiyorsun? eğer bir sorunun varsa "Bla Bla Sorunu" diye aratınca karşına bir ton post çıkıyor zaten neden adamın profiline girmek zorundasın?

Belki insanlar fikirlerini ve bilgilerini herkese açık yapmak istemiyor? İnsanların gizlilik istemesinden size ne? şaka gibisiniz gerçekten.

Belki insanlar fikirlerini ve bilgilerini herkese açık yapmak istemiyor? İnsanların gizlilik istemesinden size ne? şaka gibisiniz gerçekten.
İlk olarak üslubuna dikkat et. İkinci olarak ise fikirlerini ve bilgilerini herkese açık paylaşmak istemiyorsa yorum yapmaz ve böyle bir siteye üye olmaz. Sokrates'in savunması bile bu savunmadan daha iyidir.

Artıladım. Elemanın biri belli konularda iyidir, belki çözmüştür diye girip bakmak istersin. Bir ton kılıf uydurulabilir buna.

Özel profil içeriği falan değil sonuçta. Mesajlar gözüküyorsa bunlar niye gözükmüyor? Mantıksız.

Geçenlerde ben de bunun önerisini açmayı düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim.

İlk olarak üslubuna dikkat et. İkinci olarak ise fikirlerini ve bilgilerini herkese açık paylaşmak istemiyorsa yorum yapmaz ve böyle bir siteye üye olmaz. Sokrates'in savunması bile bu savunmadan daha iyidir.
Nerde yanlış üslup kullanmışım? Ayrıca site site farklılık mı gösteriyor gizlilik biz mi bilmiyoruz? bazı sitelerde gizli olamazsın diye bir kural mı var? Et pahalıysa yeme diyen dayılar gibi bir kalitede cevap olmuş tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…