Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden? Bence beğeni sayısı bir fikre katılan insanların sayısını her insanın aynı şeyi yazmasına gerek kalmadan gösteren iyi bir uygulama.

Fikrine katıldıklarını gösteriyor da arkadaşlarıyla çok fazla mesajlaştığını da gösteriyor olabilir. Tek gerçeği gösteren şey çözüm sayısı ve içeriği bence güvenirlilik konusunda.

Şimdi şunu sormak istiyorum: O kısım gözükse ya da gözükmese ne olacak? Diğer forumda suistimal ediliyor diye bunu kaldırttınız. Aynı şeyi niye burada yapmaya çalıştığınızı da anlayabilmiş değilim. Beğeni kısmı, bir nevi yorum ve konu sahibinin aldığı geri karşılıktır ve insanları yorum yazmaya, konu açmaya iter. 2005'den beri yıllarca o kadar forumda bulundum ve reaksiyon sisteminin kaldırıldığını tek o sitede görmüştüm. Umarım bu sitede aynı hataya düşülmez. Forum kültürüne aykırı çünkü bu yapılan.

Kesinlikle reaksiyon puanı ve sistemi kaldırılmamalı, gereksiz öneri.

• Beğendim
İfadeler: 143
Ya yok, sırf kendileri istemiyor diye ortaya saçma sapan öneri atıyorlar. Forum ahlakına aykırı kardeşim bu. Hangi forumda var bu özellik? Diğer forum dışındaki. Orası da bu konuda bir ilk işte.

• Beğendim
İfadeler: 144
Zaten bir profile tıklamadığınız sürece herhangi bir istatistik görmüyorsunuz. Şu anki sade tasarım ve bilgilerin erişilebilirliği oldukça hoş.

Şu an kullanılan tasarım gayet iyi. Detay görmek isteyen profile gidebilir. Bence bu durum herkesi eşit kılıyor. Mesajdan çok direkt kişinin kendisine olan güveni ortaya çıkarır. Tabii güveniliyor diye de tapmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.