Program Files (x86), "Program Dosyaları (x86)" olarak görünüyor

IceAngelTR

Çalışkan
Merhabalar,

Program Files (x86) dosya ismi "Program Dosyaları (x86)" olarak görünüyor, bu da bazen yeni programlar yüklerken çakışmalara neden oluyor.

İnternetten ne kadar araştırdıysam bir türlü bulamadım çözümü. Herkes Program Files (x86) ismi değiştirilemez demiş fakat benimki nasıl olduysa değişti.

Bu klasörü tekrardan nasıl "Program Files (x86)"ya çevirebilirim?

Selamlar, bildiğim kadarıyla değiştirilebiliyor ancak değiştirilirse daha büyük sorunlara sebep olabilir, tahminimce dilden dolayı öyle gözüküyordur, program yüklenmeden önce kontrol etmeniz daha sağlıklı olur.

Bende de "Program Dosyaları (x86)" olarak görünüyor (ki Türkçe Windows kullananlarda böyle görünüyor) ama bugüne kadar ben bir sorun yaşamadım. Karşılaştığınız hatanın sebebinin gerçekten bu isim farklılığı olduğuna emin misiniz?

Windows Gezgini'ne C:\Program Files (x86) yazdığınız zaman sizi "Program Dosyaları (x86)" klasörüne yönlendiriyorsa sorun olmaması gerekiyor.

İndirilenler klasörü de adres çubuğuna tıklarsanız Downloads olarak görünür bir sıkıntı yok.

çevirmenize gerek yok ki ?
Türkçe dil paketi olduğu için öyle dosya.

Sürüm yükseltirken, falan 64 yerine 32 Bit sistem kurduysanız veya 32'den 64'e geçtiyseniz, onun kalıntıları da kalmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…