Oltran

Üstün
Makaleler
11
Merhaba!
Bugün, yeni bir rehber ile karşınızdayım.
Bugün sizlere, herhangi programa ihtiyaç duymadan yapay zeka ile ses değiştirme nasıl yapılır (AI Cover) onu anlatacağım.
Bu rehber, ses dosyalarınız nasıl ayrılır bunu anlatmıyor. O yüzden vokal ayırmayı vesaire göstermedim. Ancak sağlıklı sonuçlar için vokal ayırmanız gerekmekte.

https://www.weights.gg/tr
Sitemiz bu arkadaş. Şimdi adımları benimle beraber takip edin.

ADIM 1: Model Aramak

adım1.webp

Siteye geldiyseniz, kırmızı ile işaretlediğim yerden herhangi model arayın. Bunlar ses modelidir ve işlem sonucunda kaynak sesimiz bu modelin sesine uyarlanacak.

ADIM 2: Model Seçimleri

adım2.webp

Örnek olarak Tarkan'ı seçtim. Siz dilediğiniz model ile yapabilirsiniz. Oluştur'a tıklayın ve devam edelim.

ADIM 3: Menü

adım3.webp

Önünüze bir menü gelecek. 1. adımı direkt atlayın ve menünün bu adımına gelin.
Dilerseniz YouTube'dan bir link, dilerseniz de kendi cihazınızdan bir ayrılmış vokal dosyasını yükleyebilirsiniz. İkisi de kırmızı ile işaretli.

adım4.webp

Daha sonra Oluştur seçeneğine basıp başka bir yere gideceğiz. Sonuçları görmek için.

ADIM 5: Sonucu Görmek

Adım5.webp

Üstteki çubuktan Yaratılanlarım bölümüne geleceğiz ve Kapaklar seçeneğini seçeceğiz. Eğer sonucunuz burada yoksa korkmayın, kırmızı ile işaretli kutucukta gösterilen yere yani, yenileme butonuna basın. Sitedeki yoğunluğa göre işleminiz sırada olarak gözükebilir veya direkt işleme alınabilir. Şu sıralar yoğunluk yok malum artık modası geçti.

ADIM 6: İndirmek ve diğer seçenekler

adım6.webp

Eğer herhangi sorun oluşmadıysa ve her şey yolunda gittiyse, Başarılı yazısını görmelisiniz. Hemen ardında yer alan 3 noktaya tıklayıp indir seçeneğini seçebilir, yeniden adlandırabilir, klonladığınız modeli yeniden kullanabilir, sesi yeniden kullanabilir veya klonlanan sesi favoreilere ekleyebilirsiniz.

KAPANIŞ:

Sağ olun! Daha fazla rehber için takipte kalın ve görüşlerinizi eksik etmeyin.