Bence çok iyi anlıyor. Kendinle ilgili detay verirsen, ne istediğini, ne hedeflediğini vs. 10 numara program yazıyor; tek sorun ben de 10 numara program diyecek kadar 'fitness bilgisi' yok. :D Ama hocalarınkinden iyi oluyor sanki.
Zaten her bölgede bir iki temel hareket var onları yapsan çok iyi gelişirsin. Yapay zekayla falan kafa bozmaya pek gerek yok.

Zaten her bölgede bir iki temel hareket var onları yapsan çok iyi gelişirsin. Yapay zekayla falan kafa bozmaya pek gerek yok.
Vallahi bozdum başkan, yapay zekasız tuvalete bile gidemez oldum, yapay zeka hayatımı daha kaliteli ve daha kolay hale getirdi. :D Yapay zeka olmasa ben spora bile başlayamazdım çünkü sudan çıkmış balık gibiydim. Koltuk ayarı bile bilmezdim. 1 Hafta hocanın peşinden koşup bırakırdım. Gemini sayesinde 2.5 aydır aynı senin dediğin gibi haftada 2 kez kas gruplarım çalışacak şekilde fitness yapıyorum. 2.5 ayda %28 yağ oranından %21'e, 95 kg den 85'e düştüm ve 0 kas kaybı. Şimdi kas ekleme vakti. O yüzden Güray Aydın önerisi mantıklı geldi.