Protein Ocean'daki fitness paketi alınır mı?

Alınır, kalitesi de iyidir. Proteinocean zaten adı duyulmuş iyi seviyede bir supplement markası kalitelidir.

Alınır, kalitesi de iyidir. Proteinocean zaten adı duyulmuş iyi seviyede bir supplement markası kalitelidir.
Hocam, sizce kaslarımın onarımını arttırmak için L-Carnitine almam gerekiyor mu? Bildiğim kadarıyla toparlanma sürecini hızlandırıyor.

Alınmaz. Hem Proteinocean markalı protein tozlarının içeriği ortalamanın altında bir kalitede hem de BCAA'nın bir yararı yok. Birçok protein tozunun içinde zaten BCAA olduğu için ayrıca bir BCAA almanın herhangi bir anlamı yok. Örneğin bu paketin içine sadece göz doldurması için BCAA koyulmuş.

Paketin içinde işe yarayacak tek ürün creatin ve shaker. Bana kalırsa güzel bir bütçe ayarla kendine ve iyi bir protein tozu ve isteğe bağlı olarak creatin al yeter. Kaslarının toparlanıp gelişmesini istiyorsan güzel beslen, günlük protein miktarını tamamla ve güzel uyu. Bu işin hokus pokusu yok. Etrafta dolaşan gereksiz ve yanlış bilgileri kafaya çok takma.

Hocam, sizce kaslarımın onarımını arttırmak için L-Carnitine almam gerekiyor mu? Bildiğim kadarıyla toparlanma sürecini hızlandırıyor.

Yağ yakmaya yardımcı olan bir amino asit diye biliyorum, bence hiç gerek yok kas onarımı istiyorsanız creatin ve yeterli protein alımı yeterli.

L-Carnitine de bu camiada şişirilmiş bir aminoasit. Kas onarımını sağlayan bir aminoasit değil. Yağ asitlerinin hücrelere taşınarak enerji üretilmesini sağlıyor. Yani sana enerji veriyor diyelim kabaca. Böylece antrenman performansının artması hedefleniyor, antrenman performansın artınca da antrenmanda daha çok kalori yakımı hedefleniyor.

Ancak tamamen boş bir pazarlama. En önemlisi bu aminoasit zaten vücudumuzda üretiliyor. Senin L-Carnitine eksikliğin yok. Antrenman performansına da kayda değer bir etkisi yok. Bu sadece pazarlama stratejisi. L-carnitine için harcayacağın parayla lahmacun ye, vücudun için daha faydalı bir şey yapmış olursun.

Yeterli ve güzel beslenme, yeterli antrenman, yeterli protein, yeterli uyku. Başka yapman gereken bir şey yok.

Yağ yakmaya yardımcı olan bir amino asit diye biliyorum, bence hiç gerek yok kas onarımı istiyorsanız creatin ve yeterli protein alımı yeterli.
Sadece WHEY ISOLATE almak mantıklı mı?

Genel olarak proteinocean alınır mı diye sorgulamak daha iyi. Yıllar önce öğrencilik zamanları para olmadığı için kullanırdım. O zamanlar Türkiye piyasasına yabancı markaların haricinde Hardline ve bigjoy gibi markalar öncülük ediyordu. Proteinocean tek avantajı fiyatı çok ucuzdu. Bir sürü ürününü kullandım ortalama altı diyebilirim. Başka bir markaya bakmanız daha iyi olabilir.

Ben de spor yapan birisi olarak, sonradan işlenmiş toz gibi ürünlere karşıyım. Kimisi için iyi olabilir, herkesin kendi düşüncesi. Doğal beslenmekten yanayım, tavsiye de ederim. Karşı çıkanlar olursa Günde 2 paket sigara içip "Doğal beslenmek pahalı." demeye gerek yok.

Özellikle içinde BCAA olan bir sete para ödenmez. Plasebo etkisi dışında faydası olmadığı bilinen bir gerçek. He marka odaklı konuyu ele alacaksak bütçeyi yine beslenmeye harcamak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…