mr.esat
Üstün
Benim attığım araştırma protein tozuyla alakalı değil zaten, bağlam kabiliyetin sıfır olduğu için sana verilen bilgiyi paso slayt okur gibi ezberleyip kendini bilge sandığın için kaçırmışsın. Ben senin fazla protein almanın zararlı olduğuna dair rektumundan ürettiğin argümanına karşın bu makaleyi attım. Protein tozunun zararlı olduğuna dair makale atması gereken sensin. Hala protein tozunun zararlı olduğuna dair bir araştırma sunmadın. 6 sene tıp okumuşsun bir bireyin ne kadar makro tüketmesi gerektiğne dair SIFIR bilgiye sahipsin. Boşa geçmiş bir ömür, herhangi bir tıp fakültesinin herhangi bir bilgi hamalısın. Memurluk hayatında başarılar.2 dakikalık araştırmayla tıp bitirmiş birinden daha iyi bildiğini söylemek kadar acınası ve dalga geçilesi bir şey yok. Hocan da bilmiyor sen de ha.. Bak bakalım 2007 araştırmasına.
Ayrıca başlığı bile protein ve nutrisyon.
Whey protein bile araştırılmamış gelmiş bana laf anlatmaya kalkışıyorsun klavye bilgini seni.
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın arkadaşlar. Eğer ki protein tozu dediğimiz şey İngiltere ve Amerika'daki gibi güzel sistemlerden onaylanarak geçerse ve düzgün kullanılırsa tabii ki mantıklı. Türkiyede'kiler içinse aşırı mantıksız. Ne var içinde bilmiyoruz. Sahte mi gerçek mi bilmiyoruz. Bu yüzden alınmaması gerektiğini savunmaya devam edeceğim. Almayın aldırmayın.