Tercihen çikolatalı bir protein tozu arıyorum. Fiyatları hakkında hiçbir bilgim olmadığı için bir bütçe veremiyorum; en F/P olanını alacağım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Şu an en f/p bu var sanırım. Kendimde kullanıyorum. Eksi olarak shaker'ı biraz fazla çalkalaman gerekli tam çözünmesi için. 1000'e %10 indirimde var prime'a özel.
Fellas Performance Kurabiye Aromalı Whey Protein 175g : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
Fellas Performance Kurabiye Aromalı Whey Protein 175g : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
www.amazon.com.tr
Kalite olarak nasıl? Bazı ürünler yazdığı proteini veremiyormuş. Bu onlardan değil, değil mi? Tadı nasıl?Şu an en f/p bu var sanırım. Kendimde kullanıyorum. Eksi olarak shaker'ı biraz fazla çalkalaman gerekli tam çözünmesi için. 1000'e %10 indirimde var prime'a özel.
Fellas Performance Kurabiye Aromalı Whey Protein 175g : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakımwww.amazon.com.tr
- Makaleler
- 4
Kalite olarak nasıl? Bazı ürünler yazdığı proteini veremiyormuş. Bu onlardan değil, değil mi? Tadı nasıl?
Tadını beğeniyorum. Amino asit değerleri iyi beyan edilen değerlere göre. Ancak beyan edilen değerler doğru mudur %100 emin olamayız labarotuvarımız olmadığı için. Yaygın marka olduğu için yamuk yapmazlar diye düşünüyorum.
Elma ısıran 102
Bilgin
Ucuz ve Türk markalarını geç. Multipower al Alman markası, içeriği temiz. Çikolata aroması güzel nesquik’li süt gibi tadı. 21gr protein var bir ölçekte. Belki çok ucuz olmaz ama bu tarz ürünlerin içerik kalitesi önemli. Takviye besin sonuçta. Asla topaklanma veya köpürme falan yapmıyor uzun süredir kullanıyorum.
@michaelscofield linki bıraktım.
Multipower Pure Whey Protein, Çikolata Aromalı, 2000 Gr : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
Multipower Pure Whey Protein, Çikolata Aromalı, 2000 Gr : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
amzn.eu
@michaelscofield linki bıraktım.
Örnek link atabilir misin hocam? Fellas’ın fiyatı çok iyi geldi açıkçası. Yani bir de profesyonel sporcu falan da değilim, kaza geçirdim ve yataktan çıkamıyorum. Bu süreçte de kaloriyi az tutup proteinli beslenmeye çalışıyorum. Protein tozuna da bu yüzden ihtiyacım var, daha önce hiç kullanmadım.Ucuz ve Türk markalarını geç. Multipower al Alman markası, içeriği temiz. Çikolata aroması güzel nesquik’li süt gibi tadı. 21gr protein var bir ölçekte. Belki çok ucuz olmaz ama bu tarz ürünlerin içerik kalitesi önemli. Takviye besin sonuçta. Asla topaklanma veya köpürme falan yapmıyor uzun süredir kullanıyorum.
Naptın hoca, bu bana fazla gelir.
Elma ısıran 102
Bilgin
Anladım. Geçmiş olsun.Örnek link atabilir misin hocam? Fellas’ın fiyatı çok iyi geldi açıkçası. Yani bir de profesyonel sporcu falan da değilim, kaza geçirdim ve yataktan çıkamıyorum. Bu süreçte de kaloriyi az tutup proteinli beslenmeye çalışıyorum. Protein tozuna da bu yüzden ihtiyacım var, daha önce hiç kullanmadım.
Naptın hoca, bu bana fazla gelir.Fellas vari bir ürün yok mu ki?
Valla ben böyle ürünlerde paraya acımıyorum biraz. Gıda sonuçta sağlığımı direkt etkileyebilecek bir şey diye düşünüyorum, ondan uygun fiyatlı ürünleri pek bilmiyorum.
Anladım hocam. Fellas alırım 2-3 paket denemelik. Dediğim gibi işimi görse yeter benim için. Ayağa tekrar kalkıp spora başladığımda attığın ürünü değerlendiririm, teşekkürler.Anladım. Geçmiş olsun.
Valla ben böyle ürünlerde paraya acımıyorum biraz. Gıda sonuçta sağlığımı direkt etkileyebilecek bir şey diye düşünüyorum, ondan uygun fiyatlı ürünleri pek bilmiyorum.![]()
https://proteinocean.com/whey-prote...WYUjaOuNQ74lJxey_7dwMvT2BVIYp4sSDnxeqcsLr48tE
Ben spor yaptığım dönemde bunu kullanıyordum, faydasını görmüştüm. Belki daha f/p olanı vardır ama bundan memnunum ben.
Ben spor yaptığım dönemde bunu kullanıyordum, faydasını görmüştüm. Belki daha f/p olanı vardır ama bundan memnunum ben.
Colonell 1
Uzman
Proteinocean kullanıyorum bende. BİM marketlere 800TL'ye geldiğinde almıştım. Çikolatalı olarak sade bunu denedim. Bunun dışında benim önerim Bigjoy | Sporcu Takviye Ürünleri ve Sporcu Gıdaları ve https://www.supplementler.com/urun/scitec-whey-professional-whey-protein-920-gr-10044