PS 5 Slim almayı planlıyorum. Mağazalarda en ucuz 20.000 TL, hangi mağaza güvenilir, hangisi sorun çıkarsa benimle ilgilenir yakın zamanda alan varsa bana mağaza önerebilir misiniz?
Not: Esnaftan veya sarı site vb. yerlerden alma gibi şansım yok çünkü taksitle alacağım.
Hocam yorumlar full seri numarası farkli, açık kutu ve toplama cihaz seklinde olumsuz şeylerle dolu. Ben de bir keresinde böyle yüzlerce olumlu yorumu olan bir yerden 16x2 32 RAM almıştım, sahte urun gelmişti. N11'de yaşamıştım bunu. Dikkatli bakınca tek tük 1 yıldız verenler olduğunu fark ettim ve yazdıkları her sey de doğruydu.
Hocam yorumlar full seri numarası farkli, açık kutu ve toplama cihaz seklinde olumsuz şeylerle dolu. Ben de bir keresinde böyle yüzlerce olumlu yorumu olan bir yerden 16x2 32 RAM almıştım, sahte urun gelmişti. N11'de yaşamıştım bunu. Dikkatli bakınca tek tük 1 yıldız verenler olduğunu fark ettim ve yazdıkları her sey de doğruydu.
Hocam bunların olayı farklı. Kutusuz olarak geçiriliyor bunlar sinirdan, daha sonrasında ise paketleniyor. Başka CFI kodlu kutuyla paketlenince de haliyle öyle oluyor.
Kahraman Konsol dediğim gibi daha güvenilir. Idefix'teki daha mantıklı.