Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Hocam bunların olayı farklı. Kutusuz olarak geçiriliyor bunlar sinirdan, daha sonrasında ise paketleniyor. Başka CFI kodlu kutuyla paketlenince de haliyle öyle oluyor.
Kahraman Konsol dediğim gibi daha güvenilir. Idefix'teki daha mantıklı.
Anladim hocam.
Oha olaya bak. Bu gercek mi?Hocam bunların olayı farklı. Kutusuz olarak geçiriliyor bunlar sinirdan, daha sonrasında ise paketleniyor. Başka CFI kodlu kutuyla paketlenince de haliyle öyle oluyor.
Kahraman Konsol dediğim gibi daha güvenilir. Idefix'teki daha mantıklı.
Kaçak hocam ne bekliyorsunuz
Binlerce PS 5 gümrukten faturasiz olarak geciyorsa Allah bilir o gümrük memurlari ne kadar kazanmislardir simdiye kadar.Kaçak hocam ne bekliyorsunuzKaçak telefonların kutuları da sahte oluyor mesela. Genelde kutusuz olurlar ama kutulu olanları da var. Onlar da sonradan paketleniyor.
WhatWasThat
Çalışkan
ps3 ps4 ps5 bütün konsollarımı ve arkadaş çevremde Kahraman Konsol'dan aldık bir problem yaşamadık.
fxwestro
Uzman
PS 5 Slim almayı planlıyorum. Mağazalarda en ucuz 20.000 TL, hangi mağaza güvenilir, hangisi sorun çıkarsa benimle ilgilenir yakın zamanda alan varsa bana mağaza önerebilir misiniz?
Not: Esnaftan veya sarı site vb. yerlerden alma gibi şansım yok çünkü taksitle alacağım.
Tekno deposu satıcısını öneririm aldığım konsollarda sorun yaşamadım sosyaldede genellikle güvenilir olarak bahsedilen bir firma.