N11 yorumlarında da maalesef Trendyol gibi sahte yorum olayı yaygın. Biraz incelerseniz yorum yapan isimleri veya yorumların tarzından anlaşılıyor.

Hepsiburada ve Amazondaki ucuz slimlere bakabilirsin. Yorumlardan da filtrelersin en cok satin alinmis saticilarin yorumlarina bakarsin. TR Bilkom garantili dersen mediamarkt tan falan al ama pahali oluyor.

Kaçak hocam ne bekliyorsunuz :) Kaçak telefonların kutuları da sahte oluyor mesela. Genelde kutusuz olurlar ama kutulu olanları da var. Onlar da sonradan paketleniyor.
Binlerce PS 5 gümrukten faturasiz olarak geciyorsa Allah bilir o gümrük memurlari ne kadar kazanmislardir simdiye kadar.

Amazon Nethouse tavsiye ederim oradan aldım. Hem bilkom garantili oluyor. Piyasaya göre 3 bin pahalı olabilir. 6 taksit.

PS 5 Slim almayı planlıyorum. Mağazalarda en ucuz 20.000 TL, hangi mağaza güvenilir, hangisi sorun çıkarsa benimle ilgilenir yakın zamanda alan varsa bana mağaza önerebilir misiniz?

Not: Esnaftan veya sarı site vb. yerlerden alma gibi şansım yok çünkü taksitle alacağım.

Tekno deposu satıcısını öneririm aldığım konsollarda sorun yaşamadım sosyaldede genellikle güvenilir olarak bahsedilen bir firma.