west_cn

Üyecik
PS 5 Slim almayı planlıyorum. Mağazalarda en ucuz 20.000 TL, hangi mağaza güvenilir, hangisi sorun çıkarsa benimle ilgilenir yakın zamanda alan varsa bana mağaza önerebilir misiniz?

Not: Esnaftan veya sarı site vb. yerlerden alma gibi şansım yok çünkü taksitle alacağım.

Hocam bir kişi kutu açık geldi dese direkt vazgeçiyorum öyle bir durum var ama galiba Amazon'dan bir satıcıdan alacağım Amazon ilgili bu konularda.

Hocam bir kişi kutu açık geldi dese direkt vazgeçiyorum öyle bir durum var ama galiba Amazon'dan bir satıcıdan alacağım Amazon ilgili bu konularda.
bir de kutuyu açıp aparat koyuyorlarmış ürün ingiltere büyük ihtimal

bir de kutuyu açıp aparat koyuyorlarmış ürün ingiltere büyük ihtimal
Hocam bunlar kaçak ürün. Yurt dışından kaçak olarak getiriliyor bunlar. O yüzden priz girişleri farklı oluyor. :)

Kaçak olduğunu biliyorum hocam da. Distribütor satan da yok artık tek isteğim bana güncel cfi kodlu ve teşhir ürünü olmayan ürün versinler
Slimlerin CFI kodlarinin hepsi güncel. Eskisi yenisi yok.

Teşhir ürün gelirse de iade edersiniz. Attığım satıcıda şansınızı deneyin derim, puanı olumlu.

Kahraman Konsol daha bilindik, peşin fiyatına 6 ay taksit de var mış. Daha mantıklıymış bu.

Hocam yorumlar full seri numarası farkli, açık kutu ve toplama cihaz seklinde olumsuz şeylerle dolu. Ben de bir keresinde böyle yüzlerce olumlu yorumu olan bir yerden 16x2 32 RAM almıştım, sahte urun gelmişti. N11'de yaşamıştım bunu. Dikkatli bakınca tek tük 1 yıldız verenler olduğunu fark ettim ve yazdıkları her sey de doğruydu.

Hocam yorumlar full seri numarası farkli, açık kutu ve toplama cihaz seklinde olumsuz şeylerle dolu. Ben de bir keresinde böyle yüzlerce olumlu yorumu olan bir yerden 16x2 32 RAM almıştım, sahte urun gelmişti. N11'de yaşamıştım bunu. Dikkatli bakınca tek tük 1 yıldız verenler olduğunu fark ettim ve yazdıkları her sey de doğruydu.
Hocam bunların olayı farklı. Kutusuz olarak geçiriliyor bunlar sinirdan, daha sonrasında ise paketleniyor. Başka CFI kodlu kutuyla paketlenince de haliyle öyle oluyor.

Kahraman Konsol dediğim gibi daha güvenilir. Idefix'teki daha mantıklı.