PS 5 Slim nereden alınır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan west_cn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 530
  • Etiketler Etiketler
    mağaza
N11 yorumlarında da maalesef Trendyol gibi sahte yorum olayı yaygın. Biraz incelerseniz yorum yapan isimleri veya yorumların tarzından anlaşılıyor.

Anladim hocam.

Hepsiburada ve Amazondaki ucuz slimlere bakabilirsin. Yorumlardan da filtrelersin en cok satin alinmis saticilarin yorumlarina bakarsin. TR Bilkom garantili dersen mediamarkt tan falan al ama pahali oluyor.

Kahraman Konsol öneririm. Kendim de oradan aldım.

Oha olaya bak. Bu gercek mi?

Kaçak hocam ne bekliyorsunuz Kaçak telefonların kutuları da sahte oluyor mesela. Genelde kutusuz olurlar ama kutulu olanları da var. Onlar da sonradan paketleniyor.
Binlerce PS 5 gümrukten faturasiz olarak geciyorsa Allah bilir o gümrük memurlari ne kadar kazanmislardir simdiye kadar.

Amazon Nethouse tavsiye ederim oradan aldım. Hem bilkom garantili oluyor. Piyasaya göre 3 bin pahalı olabilir. 6 taksit.

ps3 ps4 ps5 bütün konsollarımı ve arkadaş çevremde Kahraman Konsol'dan aldık bir problem yaşamadık.

Tekno deposu satıcısını öneririm aldığım konsollarda sorun yaşamadım sosyaldede genellikle güvenilir olarak bahsedilen bir firma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…