Sizin bu uc konsol arasindan favoriniz hangisi oldu? Konuyu oneri almak icin acmadim. Sadece deger verdigim Sosyal uyelerinin fikirlerini merak ediyorum.
Bence PS5. Handheld'ler ile Home Console'ları farklı cihazlar olarak değerlendiriyorum. NSO, kesinlikle süper alet zaten. Neden Xbox Series X demiyorum derseniz, Aynı fiyata ikinci el sistem diz aynı şey.
Elde oyun oynamak cok guzel bir sey ya. Favorim kesinlikle Nintendo. Switch 2 de fena bir sey, bazen Switch 2 ile alakali videolar gorunce kendi kendime kiziyorum; az daha bekleseydim de Switch 2 alsaydim diye. Suan 23k TL'ye satiliyor Switch 2'ler.
Bunun disinda ev konsolu olarak Xbox'i tercih ederdim.
Sizin bu UC konsol arasindan favoriniz hangisi oldu? Konuyu oneri almak icin acmadim. Sadece deger verdigim sosyal uyelerinin fikirlerini merak ediyorum.
Xbox PC gibi. Ama PlayStation'daki özel oyunlar yeter.Xbox'taki eski oyunları oynama özelliği çok iyi. PS de olmalı (var mı bilmiyorum.) Ama Nintendo ikisiyle karşılaştırılmaz. Ben PS5 ve Nintendo derdim. İlla biri olacaksa TR şartlarında PS5 daha iyi olur.
Xbox PC gibi. Ama PlayStation'daki özel oyunlar yeter.Xbox'taki eski oyunları oynama özelliği çok iyi. PS de olmalı (var mı bilmiyorum.) Ama Nintendo ikisiyle karşılaştırılmaz. Ben PS5 ve Nintendo derdim. İlla biri olacaksa TR şartlarında PS5 daha iyi olur.
Switch çünkü 5 yaşındaki kardeşim bile oynama kapasitesine sahip. Kullanıcı yaşı açısından epey geniş bir kitleye hizmet eden exclusive canavarı. Hazır özel bir donanım kullanmışken Dock'da da harici bir donanım ile hızlandırma olsaydı tadından yenmezdi.