Detaylar
Kim cevapladı?Sorun kapakta değil, CD lensinde. Kapak olmadığı için lens tozlanmıştır ve oyunu algılayamaz.Evde bir PS2 var, bayağı oyun CD'si falan var. Onları oynamak istiyorum ama CD'yi taktığımda, kapağı kırdığım için “kapak takılmadı” olarak algılıyor ve CD'yi okumuyor. Kapaksız nasıl çalıştırabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun kapakta değil, CD lensinde. Kapak olmadığı için lens tozlanmıştır ve oyunu algılayamaz.
Hocam ben onu çıkarmıştım eskiden yenisini takmıştım kapak çıkınca hiç algılamadı kapağı yerine takıyorum eskisi gibi kapattığımda alt kısımları havaya kalkıyor.
Tam takamamışsın o zaman.Hocam ben onu çıkarmıştım eskiden yenisini takmıştım kapak çıkınca hiç algılamadı kapağı yerine takıyorum eskisi gibi kapattığımda alt kısımları havaya kalkıyor.
Yayı çıktığı için ve kaybolduğu için takamıyorum.
Konsolcularda onun yedek parçaları olacak konsolculara git yaparlar.
PS2 hangi model? Model numarasına göre bir çözüm ileteceğim.
ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
Eğer ki Slim model ise, PS1'deki gibi klips var ve klipsi bir şey ile sıkıştırmanız gerekmekte. Eğer Phat model ise bilmiyorum.
PS2 hangi model? Model numarasına göre bir çözüm ileteceğim.
Eğer ki Slim model ise, PS1'deki gibi klips var ve klipsi bir şey ile sıkıştırmanız gerekmekte. Eğer phat model ise bilmiyorum.
Model numarası nerede yazıyor PS2 Slim modeli.
Kapağın üstünde tırnak vardır. Bu tırnakların geçtiği yeri kendin farklı bir nesne ile kandırır isen çalışması gerek.
Peçete ve kürdanla denedim ama nerede olduklarını bilmediğim için yapamadım.