Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 27 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
''Pek saglam degil'' derken durumunu biraz daha acarsaniz daha iyi olabilir. Onun disinda cok da kotu fiyat degil aslinda ama Fat almaniz pek hos olmamis, stok haliyle kullanacaksaniz omru pek uzun olmayacaktir.
7. nesil bir konsolun bu fiyatlarda olmasi zaten icler acisi, ona pek bir sey diyemiyoruz.
7. nesil bir konsolun bu fiyatlarda olmasi zaten icler acisi, ona pek bir sey diyemiyoruz.
"Pek saglam degil" derken durumunu biraz daha acarsaniz daha iyi olabilir. Onun disinda cok da kotu fiyat degil aslinda ama Fat almaniz pek hos olmamis, stok haliyle kullanacaksaniz omru pek uzun olmayacaktir.
7. nesil bir konsolun bu fiyatlarda olmasi zaten icler acisi, ona pek bir şey diyemiyoruz.
Hocam yeni kol alırım büyük ihtimalle kol deneme amaçlı gibi düşündüm analogları falan soyulmuş.
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel fiyat. Fat kasa hangi sürüm? PS3'ün altında bir etiket olacak. Resmini atar mısın?Arkadaşlar 40 GB tek kol ve kol pek sağlam değil. 3 tane FIFA oyunlu PS3 fat kasayı 1700 TL'ye aldım. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum, iyi fiyat mi?
Güzel fiyat. Fat kasa hangi sürüm? PS3'ün altında bir etiket olacak. Resmini atar mısın?
NTSC hocam.
Hocam utanmadan 5K, 6K'ya PS3 satan arsızlar var. Zamanında 300, 500 TL olan milattan önce kalma bir konsol bu kadar pahalı satılamaz.
Hocam onlar genellikle satılmıyor zaten 3000 civarına gidiyor.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Eski oyunları oynamak için vs. alayım diyordum fakat fiyatları uçmuş durumda. 4-5K civarında geziyor. Eğer sağlamsa iyi fiyata almışsınız.
Hocam sesli olarak çalışmıyorsa, herhangi bir ışık sorunu yoksa, kapanma, hata veya kasma tarzı sorunlar yoksa gayet iyi bir fiyattan almışsın.
Daha elime ulaşmadı hocam herhangi bir sıkıntısı yok dedi satıcı bir de cihazı kırma işlemi zahmetli mi?