Hocam internette detaylı ve açıklamalı şekilde nasıl kırılacağına dair rehberler var. Bilgisayarın var ise yönergeleri izleyerek yapabilirsin çok zor bir şey değil gibi görünüyor.Daha elime ulaşmadı hocam herhangi bir sıkıntısı yok dedi satıcı bir de cihazı kırma işlemi zahmetli mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Çalışıyorsa gayet güzel fiyat.
Fat kasa olması biraz sıkıntıymış ekstra nazik davranın o konsollara 3 kere yakmışlığım var. Şu an evimde bir tanesi duruyor sarı ışık arızası ile.
Akım korumalı priz kullanın kullanmadığınız zaman arkadan PSU güç tuşunu kapatın. Onun dışında mükemmel bir fiyata almışsınız hele bir de 500GB HDD takarsanız efsane olur. 
Fat kasa olması biraz sıkıntıymış ekstra nazik davranın o konsollara 3 kere yakmışlığım var. Şu an evimde bir tanesi duruyor sarı ışık arızası ile.Akım korumalı priz kullanın kullanmadığınız zaman arkadan PSU güç tuşunu kapatın. Onun dışında mükemmel bir fiyata almışsınız hele bir de 500GB HDD takarsanız efsane olur.
![]()
Hocam nasıl yanıyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanma değil de hocam bu modeller biraz kronik sorunlu watt değerleri pek iyi değil PSU'su biraz kötü. Böyle şimşek çarpması gibi şeylere dayanamıyorlar ya da ekstra watt'a. Önerim o yüzden PSU'sunu kullanmadığınız zaman kapatın akım korumalı priz kullanın eğer dediklerimi yaparsanız herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. (ben yaktım çünkü ben bu dediklerimi yapmadım
Yanma değil de hocam bu modeller biraz kronik sorunlu watt değerleri pek iyi değil PSU'su biraz kötü. Böyle şimşek çarpması gibi şeylere dayanamıyorlar ya da ekstra Watt'a. Önerim o yüzden PSU'sunu kullanmadığınız zaman kapatın akım korumalı priz kullanın eğer dediklerimi yaparsanız herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. (ben yaktım çünkü ben bu dediklerimi yapmadımama yapan bir PS3 fat kullanıcısı arkadaşım yıllardır sorunsuz kullanıyor.)
Akım korumalı priz almam hocam kapatırım arkadan yanarsa da sağlık olsun
CECHA, CECH gibi şeyler yazıyor. Bir de önünde kaç tane USB portu var?
CECHG01.CECHA, CECH gibi şeyler yazıyor. Bir de önünde kaç tane USB portu var?
En sorunsuz Fat kasalardan biri.
Kaç tane USB portu olduğu ne fark ettirir?