Merhaba
@Simon bana "Bit Box Patch" önerdi ama Hint yamacılara güvenmek istemiyorum. Bana PKGI formatında PES 13 Spor Toto 1. Lig ve PTT 1. Lig yaması önerir misiniz? Not: Çok güncel olmasına gerek yok. Mümkünse Türkçe spiker de olabilir ve güvenilir olmalı.
- Güvenilir kaynaklardan PES 2013 yaması bulmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1.
PES Patch Forumlarını Ziyaret Edin: PES ile ilgili forumlar (örneğin, pespatches.com, pesfanatic.com) genellikle güncel yamalar için iyi bir kaynaktır. Üyelerin değerlendirmelerini kontrol edin.
2.
YouTube Videolarını İnceleyin: PES 13 yaması hakkında Türkçe anlatım yapan kanal ve içerik üreticilerini bulup, onların önerdiği yamaları inceleyin. Genellikle kullanıcıların deneyimlerini paylaştıkları videoları tercih edin.
3.
PKGi Formatını Kontrol Edin: Bulduğunuz yamaların PKGi formatında olduğundan emin olun. PKGi formatındaki yamalar, genellikle daha kolay yüklenir.
4.
Güvenlik Kontrolü Yapın: İndirdiğiniz dosyaları bir antivirüs programı ile tarayın ve forumlarda kullanıcı yorumlarını okuyun.
5.
Alternatif Olarak: PES 13 yamasını güvenilir bir kaynaktan indiremezseniz, popüler yama topluluklarına (örneğin, EvoWeb veya PESUniverse) katılabilir ve oradan yardım isteyebilirsiniz. Buradan yama bağlantıları ve önerileri bulabilirsiniz.
6.
Türkçe Spiker Yamasını Araştırın: Türkçe spiker yaması arıyorsanız, forumlarda “Türkçe spiker PES 13” anahtar kelimesiyle arama yapıp, bulabileceğiniz en güncel yamaları kontrol edin.
Bu adımları takip ederek istediğiniz türde ve güvenilir bir yama bulma şansınızı artırabilirsiniz. Eğer daha fazla bilgi veya detay isterseniz, “dark_1234” kişisinden spesifik kurulum ve indirme bilgileri istemeyi unutmayın.