Geçen hafta bimde sıfır PS4 gördüm 12K gibi bir rakama satıyorlardı ama artık alınmaz bence.
Geçen hafta BİM'de sıfır PS4 gördüm 12K gibi bir rakama satıyorlardı ama artık alınmaz bence.
Ya da hocam şöyle bir şey yapabilirsiniz. PS4 alıp istediğinize kadar oynayıp sonra da hevesiniz bitmeye/sıkılmaya başladığında oyunları ile beraber satabilirsiniz.
Aynen alınmaz zaten.O fiyata o cihaz alınmaz zaten. Nintendo Switch bile şu an o fiyatlara satılıyor. (İlk NS)
İndirim demissiniz ancak sıfır PS 4 alınmaz. Zaten sıfır çok bulunmuyor, bulunsa da 2. el PS 5 parasına denk geliyor. Benim tavsiyem exclusive oyunları oynamadıysanız temiz 2. el PS 4 Slim alın. Oyunlar pahalı ancak dijital almanızın bir gereği yok. CD alıp bitirdikten sonra sat-takas mantığıyla ilerlersiniz. Exclusive oyunları oynadıktan sonra da yine 2. el temiz bir Xbox Series S alırsınız. İlerleyen günlerde de bütçeniz el verirse PS 5'e geçersiniz.
@CivcikSeverim, en iyisini yapmışsınız. Oyunlara bağımlı olursanız geri dönüşü biraz zor oluyor. Bütün hayatınızı etkiliyor. Bu arada civciv vs. yerine kedi alsanız daha iyi bir tercih olur.