PS4 alınmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CivcikSeverim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 304
  • Etiketler Etiketler
    ps4
Ya da hocam şöyle bir şey yapabilirsiniz. PS4 alıp istediğinize kadar oynayıp sonrada hevesiniz bitmeye/sıkılmaya başladığında oyunları ile beraber satabilirsiniz.

Ya da hocam şöyle bir şey yapabilirsiniz. PS4 alıp istediğinize kadar oynayıp sonra da hevesiniz bitmeye/sıkılmaya başladığında oyunları ile beraber satabilirsiniz.

VR gözlük cazip geldi şu an bana ama bir sorum olacak bu tek VR ile mesela escape Simulator gorilla tag gibi oyunlar tek VR'den 2 kişi oynanıyor mu oynanıyorsa nasıl?

İndirim demissiniz ancak sıfır PS 4 alınmaz. Zaten sıfır çok bulunmuyor, bulunsa da 2. el PS 5 parasına denk geliyor. Benim tavsiyem exclusive oyunları oynamadıysanız temiz 2. el PS 4 Slim alın. Oyunlar pahalı ancak dijital almanızın bir gereği yok. CD alıp bitirdikten sonra sat-takas mantığıyla ilerlersiniz. Exclusive oyunları oynadıktan sonra da yine 2. el temiz bir Xbox Series S alırsınız. İlerleyen günlerde de bütçeniz el verirse PS 5'e geçersiniz.

İndirim demissiniz ancak sıfır PS 4 alınmaz. Zaten sıfır çok bulunmuyor, bulunsa da 2. el PS 5 parasına denk geliyor. Benim tavsiyem exclusive oyunları oynamadıysanız temiz 2. el PS 4 Slim alın. Oyunlar pahalı ancak dijital almanızın bir gereği yok. CD alıp bitirdikten sonra sat-takas mantığıyla ilerlersiniz. Exclusive oyunları oynadıktan sonra da yine 2. el temiz bir Xbox Series S alırsınız. İlerleyen günlerde de bütçeniz el verirse PS 5'e geçersiniz.

Şimdilik onun yerine böyle 4 civciv 2 hindi 2 ördek 1 tavşan aldım.

Dosya Ekleri

• 20250620_203134.webp
    20250620_203134.webp
    5,4 MB · Görüntüleme: 16
@CivcikSeverim, en iyisini yapmışsınız. Oyunlara bağımlı olursanız geri dönüşü biraz zor oluyor. Bütün hayatınızı etkiliyor. Bu arada civciv vs. yerine kedi alsanız daha iyi bir tercih olur.

@CivcikSeverim, en iyisini yapmışsınız. Oyunlara bağımlı olursanız geri dönüşü biraz zor oluyor. Bütün hayatınızı etkiliyor. Bu arada civciv vs. yerine kedi alsanız daha iyi bir tercih olur.

Kedi alamazdık evde 3 tane kuş vardı bir de temizlemedir gezdirmedir falan aşı sorun çıkartır diye almamıştık yine de yorumunuz için teşekkürler.

Geri
Yukarı Alt