Geçen hafta bimde sıfır PS4 gördüm 12K gibi bir rakama satıyorlardı ama artık alınmaz bence.
Detaylar
Kim cevapladı?yusufir
Yetkin
Geçen hafta BİM'de sıfır PS4 gördüm 12K gibi bir rakama satıyorlardı ama artık alınmaz bence.
O fiyata o cihaz alınmaz zaten. Nintendo Switch bile şu an o fiyatlara satılıyor. (İlk NS)
CivcikSeverim
Uzman
Ya da hocam şöyle bir şey yapabilirsiniz. PS4 alıp istediğinize kadar oynayıp sonra da hevesiniz bitmeye/sıkılmaya başladığında oyunları ile beraber satabilirsiniz.
VR gözlük cazip geldi şu an bana ama bir sorum olacak bu tek VR ile mesela escape Simulator gorilla tag gibi oyunlar tek VR'den 2 kişi oynanıyor mu oynanıyorsa nasıl?
Aynen alınmaz zaten.O fiyata o cihaz alınmaz zaten. Nintendo Switch bile şu an o fiyatlara satılıyor. (İlk NS)
İndirim demissiniz ancak sıfır PS 4 alınmaz. Zaten sıfır çok bulunmuyor, bulunsa da 2. el PS 5 parasına denk geliyor. Benim tavsiyem exclusive oyunları oynamadıysanız temiz 2. el PS 4 Slim alın. Oyunlar pahalı ancak dijital almanızın bir gereği yok. CD alıp bitirdikten sonra sat-takas mantığıyla ilerlersiniz. Exclusive oyunları oynadıktan sonra da yine 2. el temiz bir Xbox Series S alırsınız. İlerleyen günlerde de bütçeniz el verirse PS 5'e geçersiniz.
CivcikSeverim
Uzman
İndirim demissiniz ancak sıfır PS 4 alınmaz. Zaten sıfır çok bulunmuyor, bulunsa da 2. el PS 5 parasına denk geliyor. Benim tavsiyem exclusive oyunları oynamadıysanız temiz 2. el PS 4 Slim alın. Oyunlar pahalı ancak dijital almanızın bir gereği yok. CD alıp bitirdikten sonra sat-takas mantığıyla ilerlersiniz. Exclusive oyunları oynadıktan sonra da yine 2. el temiz bir Xbox Series S alırsınız. İlerleyen günlerde de bütçeniz el verirse PS 5'e geçersiniz.
Şimdilik onun yerine böyle 4 civciv 2 hindi 2 ördek 1 tavşan aldım.
Dosya Ekleri
@CivcikSeverim, en iyisini yapmışsınız. Oyunlara bağımlı olursanız geri dönüşü biraz zor oluyor. Bütün hayatınızı etkiliyor. Bu arada civciv vs. yerine kedi alsanız daha iyi bir tercih olur.
CivcikSeverim
Uzman
@CivcikSeverim, en iyisini yapmışsınız. Oyunlara bağımlı olursanız geri dönüşü biraz zor oluyor. Bütün hayatınızı etkiliyor. Bu arada civciv vs. yerine kedi alsanız daha iyi bir tercih olur.
Kedi alamazdık evde 3 tane kuş vardı bir de temizlemedir gezdirmedir falan aşı sorun çıkartır diye almamıştık yine de yorumunuz için teşekkürler.