Sen o "Eski konsollar alınmaz." diyenlere aldırış etme. Eğer bütçen yetmiyorsa, PS4 her şekilde alınır. Fakat öyle büyük beklentilere de girme derim. Sonuçta Sony, PS4'ten desteğini yavaş yavaş çekmeye başladı. Eğer alacaksan bunu da göz önünde bulundurarak almanı öneririm.

Sen o "eski konsollar alınmaz." diyenlere aldırış etme. Eğer bütçen yetmiyorsa, PS4 her şekilde alınır. Fakat öyle büyük beklentilere de girme derim. Sonuçta Sony, PS4'ten desteğini yavaş yavaş çekmeye başladı. Eğer alacaksan bunu da göz önünde bulundurarak almanı öneririm.

Hocam tek sıkıntı desteği kesilmesi peki Xbox Series S nerede bulabilirim.

Screenshot_2025-06-20-17-10-09-296_com.android.chrome.webp Screenshot_2025-06-20-17-10-01-049_com.android.chrome.webp Screenshot_2025-06-20-17-09-52-191_com.android.chrome.webp
Şöyle bir şeyler buldum ama senin için uygun olur mu bilemedim.

Hocam tek sıkıntı desteği kesilmesi peki Xbox Series S nerede bulabilirim.

Eğer tanıdığın (Ve güvendiğin) biri varsa, oralardan almanı öneririm. Onun dışında; Teknosa, MediaMarkt gibi yerlerde de satılıyor. Yok ben oralardan alamam dersen de; Trendyol, Amazon gibi alışveriş sitelerine de bakabilirsin.

Eğer tanıdığın (ve güvendiğin) biri varsa, oralardan almanı öneririm. Onun dışında; Teknosa, MediaMarkt gibi yerlerde de satılıyor. Yok ben oralardan alamam dersen de; Trendyol, Amazon gibi alışveriş sitelerine de bakabilirsin.

Hocam kuşadası AVM'nin yanında MediaMarkt var sonra Teknosa var adaya giderken bir de vatan var.