Detaylar
Kim cevapladı?Dualshock 4?PS4 ile uyumlu kontrolcü önerebilir misiniz? DualShock 4 çakması ürünler değil de markalı bir ürün olursa daha iyi olur. Bütçe 1-2 bin TL civarı.
2. el temiz orijinal DualShock 4 V2'lere bakabilirsiniz Sahibinden'de. Piyasada orijinal olanlarin kapalı kutusunun olacağını sanmıyorum, ki Hepsiburada/Trendyol gibi yerlerde bence asla olamaz.PS4 ile uyumlu kontrolcü önerebilir misiniz? DualShock 4 çakması ürünler değil de markalı bir ürün olursa daha iyi olur. Bütçe 1-2 bin TL civarı.
Gidip 2 bin liraya çakma DS4 V2 almayın da
NethroN
Çalışkan
PS4 ile uyumlu kontrolcü önerebilir misiniz? DualShock 4 çakması ürünler değil de markalı bir ürün olursa daha iyi olur. Bütçe 1-2 bin TL civarı.
Hocam İstanbul içindeyseniz eğer elimde orijinal DS4 var üzerinde tuş jelatinleri duruyor hala. Kutusu mevcut değil PS4 sattım 2. kol kaldı. Windows bilgisayarda kullanımı zor olduğundan Xbox kontroller fiyatına verebilirim.
Pureblood
Uzman
Hocam İstanbul içindeyseniz eğer elimde orijinal DS4 var üzerinde tuş jelatinleri duruyor hala. Kutusu mevcut değil PS4 sattım 2. kol kaldı. Windows bilgisayarda kullanımı zor olduğundan Xbox kontroller fiyatına verebilirim.
Sivas'tayım hocam.
2. el temiz orijinal DualShock 4 v2'lere bakabilirsiniz Sahibinden'de. Piyasada orijinal olanlarin kapalı kutusunun olacağını sanmıyorum, ki Hepsiburada/Trendyol gibi yerlerde bence asla olamaz.
Gidip 2 bin liraya çakma DS4 V2 almayın da![]()
Orijinal olup olmadığını 2. elde nasıl anlarım?
NethroN
Çalışkan
Şu orijinallik olayını nasıl doğrulayabilirim bilen bir arkadaş varsa en azından bende doğrulayım satarken sorun yaşamayım.Sivas'tayım hocam.
Orijinal olup olmadığını 2. elde nasıl anlarım?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu