Pureblood

Uzman
PS4 ile uyumlu kontrolcü önerebilir misiniz? DualShock 4 çakması ürünler değil de markalı bir ürün olursa daha iyi olur. Bütçe 1-2 bin TL civarı.

PS4 ile uyumlu kontrolcü önerebilir misiniz? DualShock 4 çakması ürünler değil de markalı bir ürün olursa daha iyi olur. Bütçe 1-2 bin TL civarı.
2. el temiz orijinal DualShock 4 V2'lere bakabilirsiniz Sahibinden'de. Piyasada orijinal olanlarin kapalı kutusunun olacağını sanmıyorum, ki Hepsiburada/Trendyol gibi yerlerde bence asla olamaz.

Gidip 2 bin liraya çakma DS4 V2 almayın da :D

Hocam İstanbul içindeyseniz eğer elimde orijinal DS4 var üzerinde tuş jelatinleri duruyor hala. Kutusu mevcut değil PS4 sattım 2. kol kaldı. Windows bilgisayarda kullanımı zor olduğundan Xbox kontroller fiyatına verebilirim.

Hocam İstanbul içindeyseniz eğer elimde orijinal DS4 var üzerinde tuş jelatinleri duruyor hala. Kutusu mevcut değil PS4 sattım 2. kol kaldı. Windows bilgisayarda kullanımı zor olduğundan Xbox kontroller fiyatına verebilirim.

Sivas'tayım hocam.

2. el temiz orijinal DualShock 4 v2'lere bakabilirsiniz Sahibinden'de. Piyasada orijinal olanlarin kapalı kutusunun olacağını sanmıyorum, ki Hepsiburada/Trendyol gibi yerlerde bence asla olamaz.

Gidip 2 bin liraya çakma DS4 V2 almayın da :D

Orijinal olup olmadığını 2. elde nasıl anlarım?