Arkadaşlar selam. İkinci bir kol almayı planlıyorum kendime. İnternette şöyle iki tane PS4 kolu buldum. Sizce nasıllar?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Doubleshock piyasadaki en iyi replikalardan biri, alınabilir. Tabii ki de, bir orijinal kalitesi beklemeyin. Orijinal almak istiyorsanız 2. el almak dışında bir seçeneğiniz yok.
Bunlar orijinal değil, çok bir beklentiniz yoksa alabilirsiniz.
Orijinal değil hocam farkındayım sadece böyle çok büyük patlamasın onu istiyorum onun dışında çok fark olmazsa 500TL'lik olanı mı almayalıyım yoksa diğerini mi?
Doubleshock piyasadaki en iyi replikalardan biri, alınabilir. Tabii ki de, bir orijinal kalitesi beklemeyin. Orijinal almak istiyorsanız 2. el almak dışında bir seçeneğiniz yok.
Sağ olun hocam.
Çok bir fark olmaz, bende de var. Merak ettiğini sorabilirsin.Orijinal değil hocam farkındayım sadece böyle çok büyük patlamasın onu istiyorum onun dışında çok fark olmazsa 500TL'lik olanı mı almayalıyım yoksa diğerini mi?
Sağ olun hocam.
Çok bir fark olmaz, bende de var. Merak ettiğini sorabilirsin.
Doubleshock mu var hocam varsa ne kadae süredir kullanıyorsunuz
Evet hocam, 3-4 aydır kullanıyorum.Doubleshock mu var hocam varsa ne kadae süredir kullanıyorsunuz
Nasıl hocam sizce 500TL verilir mi elde hissiyat nasıl
Nasıl hocam sizce 500TL verilir mi elde hissiyat nasıl.
Hocam bildiğiniz PS4 kolu. Eldeki hissiyatı aynı. Ben PC'de kullanıyorum. Tek yaşadığım sorun R1 tuşuna çok bastığım için (Rocket League oyunu yüzünden) biraz hassas bir tuş oldu. Yani L1 tuşuna göre çok daha kolay basılıyor. Bence fiyatını hak ediyor. İstersen fotoğrafını da atabilirim.
Hocam bildiğiniz PS4 kolu. Eldeki hissiyatı aynı. Ben PC'de kullanıyorum. Tek yaşadığım sorun R1 tuşuna çok bastığım için (Rocket League oyunu yüzünden) biraz hassas bir tuş oldu. Yani L1 tuşuna göre çok daha kolay basılıyor. Bence fiyatını hak ediyor. İstersen fotoğrafını da atabilirim.
Zahmet olmayacaksa olur hocam
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı