Çözüldü PS4 laptopun ekranına bağlanır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baysigma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 502
  • Etiketler Etiketler
    ps4
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

baysigma

Uzman
Yer
Grove Street
Selam. Laptopum HDMI girişi destekliyor, televizyondan oynuyorum PS4'ü ancak babam geldiğinde oynayamıyorum. Yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.

Çözüm
Direkt olarak hayır, Capture Card ile yapabilirsiniz. Laptoplarda HDMI çıkış olur, HDMI giriş sinyali aldığınıza emin misiniz? Laptop modeli nedir? Dediğinize göre zaten PS4'ü HDMI üzerinden laptopa taktığınızda görüntü vermesi lazım.
Direkt olarak hayır, Capture Card ile yapabilirsiniz. Laptoplarda HDMI çıkış olur, HDMI giriş sinyali aldığınıza emin misiniz? Laptop modeli nedir? Dediğinize göre zaten PS4'ü HDMI üzerinden laptopa taktığınızda görüntü vermesi lazım.

Çözüm

Giriş mi çıkış mı olduğunu bilmiyorum ama HDMI üzerinden televizyona görüntü vermiştim.

Laptopumun modeli: Lenovo IdeaPad 330-15IKB

@baysigma, sizdeki HDMI çıkışı. TV veya herhangi bir HDMI girişi olan görüntüleme aygitana görüntü verir. Görüntü sinyali almaz gözüküyor. Yine dediğim gibi Capture Card ile yapmak mümkün. PS'nin uygulaması vardı diye hatırlıyorum ama bunda da gecikme çok olabiliyor.

O zaman hocam para biriktirip monitör almayı deneyim başka bir çare yok sanırım sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…