PS4 Pro 500 Million Edition koleksiyonluk olarak alınır mı?

Dreamshox

Uzman
Arkadaşım yurtdışında yaşıyor ve yaşadığı bölgede eBay üzerinden bu ürünü satan biri var. Şu sıralar konsol koleksiyonu yapmaya merak sardım sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4'un koleksiyon degeri yok bana gore. Koleksiyonluk alacagim diyorsan PSX-PS2-PS3'un ozel serilerine bak.

Arkadaşım yurt dışında yaşıyor ve yaşadığı bölgede eBay üzerinden bu ürünü satan biri var. Şu sıralar konsol koleksiyonu yapmaya merak sardım sizce alınır mı?

PS4 özel serileri çok mantıklı değil. Bana göre daha iyi seçenekler var en basitinden PS4 serisi aşırı fazla limited sürümler çıkardı çeşitlilik değeri azaltır.

PS4'un koleksiyon degeri yok bana gore. Koleksiyonluk alacagim diyorsan PSX-PS2-PS3'un ozel serilerine bak.

Hocam 2 de bir sürü güzel model gördüm ama 3'e özel model görmedim hiç sizin önerdiğiniz bir versiyonu var mı?

PS4 özel serileri çok mantıklı değil. Bana göre daha iyi seçenekler var en basitinden PS4 serisi aşırı fazla limited sürümler çıkardı çeşitlilik değeri azaltır.
Bence de bir sürü sürümü var ve bu kadar çeşitlilik sahibi olması değerini azaltıyor. Lakin güzel ışıklandırmalı bir raf yaptırmayı düşünüyorum. Bir nevi dekor gibi kullanacağım.

Son düzenleme:
Hocam 2 de bir sürü güzel model gördüm ama 3'e özel model görmedim hiç sizin önerdiğiniz bir versiyonu var mı?

Bence de bir sürü sürümü var ve bu kadar çeşitlilik sahibi olması değerini azaltıyor. Lakin güzel ışıklandırmalı bir raf yaptırmayı düşünüyorum. Bir nevi dekor gibi kullanacağım.
Burada listelemisler.

PS4'ün hangi özel versiyonu olursa olsun PS4'lerden koleksiyon olmaz.

1- Koleksiyon versiyonları artık normal versiyonların fiyatlarına yaklaştı. O yüzden alan adam alıyor her şekilde.

2- Cihaz 8.nesil daha çok eski değil.

3- 500 million edition az bulunan kasa da değil.

Hadi tamam elinizde PS2 için şeffaf mavi kasa olsa anlarım. Koleksiyon değeri var çünkü. Ama koleksiyon için PS4'ten başlanmaz.

PS 4 şu an koleksiyonluk olarak alınmaz. Çünkü bir sürü PS 4 özel seri var ve bu modellerden fazlaca bulunuyor. İlerleyen yıllarda değeri artabilir, durum ne olur bilemem. Amacınız satmaksa alın, illaki kâr edersiniz. Ancak öylesine bir koleksiyon ise 500 million limited Edition alın. Bir de Slim Gold Edition'lar güzel.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt