Arkadaşım yurt dışında yaşıyor ve yaşadığı bölgede eBay üzerinden bu ürünü satan biri var. Şu sıralar konsol koleksiyonu yapmaya merak sardım sizce alınır mı?
PS4'un koleksiyon degeri yok bana gore. Koleksiyonluk alacagim diyorsan PSX-PS2-PS3'un ozel serilerine bak.
Bence de bir sürü sürümü var ve bu kadar çeşitlilik sahibi olması değerini azaltıyor. Lakin güzel ışıklandırmalı bir raf yaptırmayı düşünüyorum. Bir nevi dekor gibi kullanacağım.PS4 özel serileri çok mantıklı değil. Bana göre daha iyi seçenekler var en basitinden PS4 serisi aşırı fazla limited sürümler çıkardı çeşitlilik değeri azaltır.
Burada listelemisler.Hocam 2 de bir sürü güzel model gördüm ama 3'e özel model görmedim hiç sizin önerdiğiniz bir versiyonu var mı?
Bence de bir sürü sürümü var ve bu kadar çeşitlilik sahibi olması değerini azaltıyor. Lakin güzel ışıklandırmalı bir raf yaptırmayı düşünüyorum. Bir nevi dekor gibi kullanacağım.
Gerçekten daha mantıklı. 20K'ya sıfır dijital PS5 bulunuyor. PS5'in yanında PS Plus'ta alırsa tadından yenmez.