Detaylar
Kim cevapladı?Yusuf Kerem
Yetkin
Telefonun yeterliyse telefon yerine PS5 almak daha mantıklı.
Bayram tatilinde Dubai'ye gideceğim. Bütçe sıkıntısı hiç yok. Orada PS5 mi alayım yoksa Xiaomi 15 Ultra mı alayım? Sizin tercihlerinizi almak isterim.
Telefonun iyiyse PS5 al.
- Makaleler
- 23
Telefon al. 13T Pro'dan sonra cag atlarsin.
erdym
Üstün
Bayram tatilinde Dubai'ye gideceğim. Bütçe sıkıntısı hiç yok. Orada PS5 mi alayım yoksa Xiaomi 15 Ultra mı alayım? Sizin tercihlerinizi almak isterim.
İhtiyacınıza göre alın şu an piyasa Çin ve Japonya gibi daha ucuz yerlerden ürünlerle dolu yani satmak istesen zor satarsın o nedenle satmak için düşünme. Ben olsam PS5 alırım telefonum gayet yetiyor ötesine ihtiyacım yok.
13t Pro'nun bence hala gideri var ya, şeyini de çıkarmaya gerek yok telefon sonuç olarak kasma donması da yok.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Bu tamamen senin ihtiyacına göre, konsola mı daha öncelik verirsin yoksa telefonlara mı?
Ben olsam Mi 15 Ultra alırdım.
- Makaleler
- 23
Bence kamerasi cok kotu. Kendi S23'umle kiyasladigimda bayagi zayif kaliyor.İhtiyacınıza göre alın şu an piyasa Çin ve Japonya gibi daha ucuz yerlerden ürünlerle dolu yani satmak istesen zor satarsın o nedenle satmak için düşünme. Ben olsam PS5 alırım telefonum gayet yetiyor ötesine ihtiyacım yok.
13t Pro'nun bence hala gideri var ya, şeyini de çıkarmaya gerek yok telefon sonuç olarak kasma donması da yok.
HDDKullanıyorum
Üstün
PS5 eski bir konsol tercih etmezdim.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Bu tamamen senin ihtiyacına göre, konsola mı daha öncelik verirsin yoksa telefonlara mı?
Ben olsam mi 15 Ultra alırdım.
13t Pro var mış sizde, bu durumda dediğiniz seçeneklerden PS5 daha mantıklı bence.
erdym
Üstün
Bence kamerasi cok kotu. Kendi S23'umle kiyasladigimda bayagi zayif kalıyor.
Arka kamerada hemen hemen aynı sınıftalar diye biliyorum tabii PassMark (karışmış DxOMark) sonuçlarını falan bilmiyorum o yüzden tam yorum yapamam. Ama bence kamerası ön kamera dışında yeterli, ön kameranın bende daha iyi olmasını beklerdim. Ben düz 13t kullanıyorum ve kamera paketinden memnunum, galeride ki AI'de düzeltiyor zaten.
Son düzenleme: