Ya kardeş bu nasıl bir soru Allah aşkına ya? Birisi konsol diğeri ihtiyaç,amacını yaz da ona göre bir öneri yapalım.

Dank diye manavdan elma mı armut mu diye soruyorsun.

Arka kamerada hemen hemen aynı sınıftalar diye biliyorum tabii PassMark sonuçlarını falan bilmiyorum o yüzden tam yorum yapamam. Ama bence kamerası ön kamera dışında yeterli, ön kameranın bende daha iyi olmasını beklerdim.
Mi 15 Ultra su an en iyi telefon. PS5 ise ana seri PS neslinin en kotu uyesi.

Arka kamerada hemen hemen aynı sınıftalar diye biliyorum tabii PassMark sonuçlarını falan bilmiyorum o yüzden tam yorum yapamam. Ama bence kamerası ön kamera dışında yeterli, ön kameranın bende daha iyi olmasını beklerdim. Ben düz 13t kullanıyorum ve kamera paketinden memnunum, galeride ki AI'de düzeltiyor zaten.

PassMark kamera test ediyor mu? ben DxOMark'ı biliyordum sadece.

Mi 15 Ultra su an en iyi telefon. PS5 ise ana seri PS neslinin en kotu uyesi.

Dediğim gibi ihtiyaca göre. Ben olsam zorunda değilsem 2 cihazı da almam gider parayı yerim oradaki böyle bir hareket yapmışlığımda var pişman mıyım? Hayır, Gece hayatı çok iyiydi tabii Dubai'de nasıl bilemem.

Bayram tatilinde Dubai'ye gideceğim. Bütçe sıkıntısı hiç yok. Orada PS5 mi alayım yoksa Xiaomi 15 Ultra mı alayım? Sizin tercihlerinizi almak isterim.
Ihtiyacin neyse onu al. 15 Ultra açık ara en iyi telefonlardan birisi bunu belirtmek isterim. Özellikle kamera tarafında vivo x200 proyla kapışan tek telefon, hatta bazı noktalarda geçiyor kamera kısmında.