Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Mi 15 Ultra su an en iyi telefon. PS5 ise ana seri PS neslinin en kotu uyesi.Arka kamerada hemen hemen aynı sınıftalar diye biliyorum tabii PassMark sonuçlarını falan bilmiyorum o yüzden tam yorum yapamam. Ama bence kamerası ön kamera dışında yeterli, ön kameranın bende daha iyi olmasını beklerdim.
HDDKullanıyorum
Üstün
Arka kamerada hemen hemen aynı sınıftalar diye biliyorum tabii PassMark sonuçlarını falan bilmiyorum o yüzden tam yorum yapamam. Ama bence kamerası ön kamera dışında yeterli, ön kameranın bende daha iyi olmasını beklerdim. Ben düz 13t kullanıyorum ve kamera paketinden memnunum, galeride ki AI'de düzeltiyor zaten.
PassMark kamera test ediyor mu? ben DxOMark'ı biliyordum sadece.
erdym
Üstün
Mi 15 Ultra su an en iyi telefon. PS5 ise ana seri PS neslinin en kotu uyesi.
Dediğim gibi ihtiyaca göre. Ben olsam zorunda değilsem 2 cihazı da almam gider parayı yerim oradaki böyle bir hareket yapmışlığımda var pişman mıyım? Hayır, Gece hayatı çok iyiydi tabii Dubai'de nasıl bilemem.
Hocam pardon da nesi eski?
- Makaleler
- 1
Oyun konsoluna ne gerek var telefon al gitsin 
erdym
Üstün
PassMark kamera test ediyor mu? Ben DxOMark'ı biliyordum sadece.
Yeni fark ettim arada karışıyor hepsi birbirine benziyor vallahi
Evet, haklısın. PS6 alması çok daha mantıklı olur.
GalagodoşRemzi
Uzman
Ihtiyacin neyse onu al. 15 Ultra açık ara en iyi telefonlardan birisi bunu belirtmek isterim. Özellikle kamera tarafında vivo x200 proyla kapışan tek telefon, hatta bazı noktalarda geçiyor kamera kısmında.Bayram tatilinde Dubai'ye gideceğim. Bütçe sıkıntısı hiç yok. Orada PS5 mi alayım yoksa Xiaomi 15 Ultra mı alayım? Sizin tercihlerinizi almak isterim.
Alacaksan Slim vs. al, düz versiyon alma. Alınabilir, çok daha ucuza gelir, mantıklı olur.
Yeni konular
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-