Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Modeme DNS ayarı yapabilirsiniz. Nasıl yapıldığı hakkında bilgim yok arkadaşlar yardımcı olacaktır.
DefenderNinja
Yetkin
Merhaba,
PS5 üzerinden Discord'a bağlanmak için nasıl bir DNS ayarı yapmam gerekiyor? Birkaç video izledim ama sorunumu çözüme kavuşturamadım. Modemim: ZTE H3600 v9.
İyi günler,
Lan - IPv4 - İlk önce LAN girin - DHCP sunucusunu açıp, DNS olarak 1.1.1.1 ve 1.0.0.1'i ayarlayabilir misiniz?
Merhaba bunu Modem arayüzünden ve PS5 üzerinden yaptım fakat hala bağlanamadım.Lan - IPv4 - İlk önce LAN girin - DHCP sunucusunu açıp, DNS olarak 1.1.1.1 ve 1.0.0.1'i ayarlayabilir misiniz?
DefenderNinja
Yetkin
8.8.8.8 8.8.4.4 dener misinizMerhaba bunu Modem arayüzünden ve PS5 üzerinden yaptım fakat hala bağlanamadım.
Türk telekomsa olmaz.Modeme DNS ayarı yapabilirsiniz. Nasıl yapıldığı hakkında bilgim yok arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Türk telekomsa olmaz.Merhaba,
PS5 üzerinden Discord'a bağlanmak için nasıl bir DNS ayarı yapmam gerekiyor? Birkaç video izledim ama sorunumu çözüme kavuşturamadım. Modemim: ZTE H3600 V9.
İyi günler,
EkmekArasiSSD
Uzman
DNS ile yasak aşmayı G-Net ve TürkNet üzerinden yapabiliyorsunuz. Diğer operatörlerde genelde işe yaramayabiliyor.