PS5 almayı düşünüyorum ben hangi seri kodlu PS5'i almalıyım ya da PS5 Pro'yu mu beklemeliyim yardımcı olur musunuz?
Hangisi daha performanlı ısınmadan çalışır, tam performansını alırım aldığım konsolun? @Recep Baltaş.
Konsol almak artık akıl kârı değil çünkü çıkan bütün oyunlar er ya da geç PC'ye port ediliyorlar zaten. O kadar parayı verip tarayıcısı bile olmayan bir kapalı kutu alacağına 20-25K'ya tertemiz 4060 sistem diz. Onu da tahmini söyledim. PS5 Pro, 30K'dan aşağı olmayacaktır. PS5 sahibi olarak söylüyorum bunu. Yoksa bende bilirim sahip olduğum malı övmeyi, yüceltmeyi.
Konsol almak artık akıl kârı değil çünkü çıkan bütün oyunlar er ya da geç PC'ye port ediliyorlar zaten. O kadar parayı verip tarayıcısı bile olmayan bir kapalı kutu alacağına 20-25K'ya tertemiz 4060 sistem diz. Onu da tahmini söyledim. PS5 Pro, 30K'dan aşağı olmayacaktır.
Sadece oyun oynayacaksa da PC alsın hocam. Oyun fiyatları daha ucuz, ucuzdan ziyade daha çok platform olduğu için indirimlerde ucuza oyun düşürülebiliyor. En kötü ortak hesap alıyorsun 20-25 TL'ye oradan oynuyorsun. Konsolda tek bir yere bağlısın. İndirim olmazsa ölme eşeğim ölme. Kırdırma da kalmadı artık.
Sadece oyun oynayacaksa da PC alsın hocam. Oyun fiyatları daha ucuz, ucuzdan ziyade daha çok platform olduğu için indirimlerde ucuza oyun düşürülebiliyor. En kötü ortak hesap alıyorsun 20-25 TL'ye oradan oynuyorsun. Konsolda tek bir yere bağlısın. İndirim olmazsa ölme eşeğim ölme. Kırdırma da kalmadı artık.
3. Parti uygulamalar geliyor yakında. Gamepass gibi bir nimet var. İndirimde bol geliyor sen hiç merak etme. Sen bana Series S fiyatına bı bilgisayar dizde göreyim?
O yandan da mantıklı dediğiniz. Yani artık kullanıcıya kalmış bir şey. PS'de bir tık daha yüksek çözünürlükte oynarsın. Bana kalırsa PS keyfi başka. O keyfi seven alabilir.
3. Parti uygulamalar geliyor yakında. Gamepass gibi bir nimet var. İndirimde bol geliyor sen hiç merak etme. Sen bana Series S fiyatına bı bilgisayar dizde göreyim?
Konsol dedin aynı şekilde PS5'de konuşabiliriz. Özel oyunlar belki bilgisayara geliyor ama uzun zaman sonra.
Konsol alacaksan zaten Xbox'u tercih edersin. PS'den daha iyi çünkü.