Aynısını düşünüyordum, sonra 1 ay elime geçti öylesine. O kocaman ekranda yayıldığın yerden çayını içerek Exclusive oyun oynamak gibisi yokmuş. Ben şimdiye kadar sadece PS2'yi gidip aldım o da God of War 1-2 ve Prince of Persia için ama GTA 6 ve PS5Pro Bundle Pack çıktığı zaman doğru gidip alacağım.Konsol almak dünyanın en gereksiz olayı ama PS5 Pro bekleyeceksen bekle.
Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşın ortak hesap dediği steam ve onun gibi platformlar.3. Parti uygulamalar geliyor yakında. Gamepass gibi bir nimet var. İndirimde bol geliyor sen hiç merak etme. Sen bana Series S fiyatına bı bilgisayar dizde göreyim?
pwleredal
Yetkin
Tek sorun o değil. İlk çıktığı zaman bırak 4K'yı kutuya 8K yazıp milleti heyecanlandırmışlardı. Halbuki baktığında 4K 60 FPS çalışan oyun yok neredeyse şu an. 2160i30 FPS çalışıyor çoğu oyun. Güçlü olduğu illüzyonu da gitti artık.Konsol dedin aynı şekilde PS5'de konuşabiliriz. Özel oyunlar belki bilgisayara geliyor ama uzun zaman sonra.
Aaron
Becerikli
Biraz daha açar mısın? Tam olarak ne bilmiyorum.Arkadaşın ortak hesap dediği steam ve onun gibi platformlar.
Evet, dediğim gibi PS alınmaz. Ama Xbox'ta 60 FPS kilidi var. Belki üst modellerde yoktur bilmiyorum. Minecraft gibi basit bir oyunu bile 60 FPS oynuyorsunTek sorun o değil. İlk çıktığı zaman bırak 4K'yı kutuya 8K yazıp milleti heyecanlandırmışlardı. Halbuki baktığında 4K 60 FPS çalışan oyun yok neredeyse şu an. 2160i30 FPS çalışıyor çoğu oyun. Güçlü olduğu illüzyonu da gitti artık.
Güvenli sitelerden Ortak hesap alabiliyorsun. Steam, Epic, Ubisoft, Netflix, PC Gamepass
pwleredal
Yetkin
İtemsatış gibi sitelerden cüzi miktarlara ortak hesap alıyorsun, alım aşamasında sana istediğin oyunu soruyor ona göre hesap alıyorsun. Hesaplara aynı anda onlarca kişi girdiği için ortak hesap diyorlar. Çevrimdışı modda sorunsuz oynuyorsun.
Er yada geç port edilmiyor. Sadece Rockstar ile Santa Monica ara vurgun yapmak için oyunları 2 sene sonra çeviriyor. Ragnarök daha çıkmadı düşün. TLOU falan da çıkmasa daha iyiydi dedirtti optimizasyonu yüzünden. Adamın PS'si olmasa çıkan oyunu önce Pintipanda'dan bitirecek 2 sene sonra da 3 yaşına girmiş 4060'ı ne kadar oynatırsa o kadar oynayacak. Ne anladım ben bu işten? Böyle bir mantık yok.Konsol almak artık akıl kârı değil çünkü çıkan bütün oyunlar er ya da geç PC'ye port ediliyorlar zaten. O kadar parayı verip tarayıcısı bile olmayan bir kapalı kutu alacağına 20-25K'ya tertemiz 4060 sistem diz. Onu da tahmini söyledim. PS5 Pro, 30K'dan aşağı olmayacaktır. PS5 sahibi olarak söylüyorum bunu. Yoksa bende bilirim sahip olduğum malı övmeyi, yüceltmeyi.
Aaron
Becerikli
Xbox'a ortak hesap alıyoruz değil mi?Güvenli sitelerden Ortak hesap alabiliyorsun. Steam, Epic, Ubisoft, Netflix, PC Gamepass
Arkadaşım Steam'dan oynuyordu oyunları, Microsoft hesabı aldı bir yerden birlikte oynadık. Öyle bir mantık mı?
pwleredal
Yetkin
TLOU'nun şu an optimizasyon problemi yok. O çıktığı ilk aylarda olan bir şeydi.Er yada geç port edilmiyor. Sadece Rockstar ile Santa Monica ara vurgun yapmak için oyunları 2 sene sonra çeviriyor. Ragnarök daha çıkmadı düşün. TLOU falan da çıkmasa daha iyiydi dedirtti optimizasyonu yüzünden. Adamın PS'si olmasa çıkan oyunu önce Pintipanda'dan bitirecek 2 sene sonra da 3 yaşına girmiş 4060'ı ne kadar oynatırsa o kadar oynayacak. Ne anladım ben bu işten? Böyle bir mantık yok.
Aaron
Becerikli
Sağolun hocam. Güzel sistemmiş ama bana riskli geldi. Bir de aynı oyunları falan oynuyorsanız kötü olur.İtemsatış gibi sitelerden cüzi miktarlara ortak hesap alıyorsun, alım aşamasında sana istediğin oyunu soruyor ona göre hesap alıyorsun. Hesaplara aynı anda onlarca kişi girdiği için ortak hesap diyorlar. Çevrimdışı modda sorunsuz oynuyorsun.