PS5 oyun fiyatlarını 2800 TL'ye sabitlemiş durumda. Karun kadar zengin değilsen bilgisayar almak daha mantıklı. 8-9 oyun parasına 4060 sistem rahatça bulunuyor.
Online oyunlar yok zaten bu yüzden. Offline oyunları oynuyorsun. Dediğim gibi çevrimdışı modda oynadığın için diğer kullanıcı verileriyle (bulut) çakışmıyor senin oyunun. O yüzden riskli değil pek.
Er yada geç port edilmiyor. Sadece Rockstar ile Santa Monica ara vurgun yapmak için oyunları 2 sene sonra çeviriyor. Ragnarök daha çıkmadı düşün. TLOU falan da çıkmasa daha iyiydi dedirtti optimizasyonu yüzünden. Adamın PS'si olmasa çıkan oyunu önce Pintipanda'dan bitirecek 2 sene sonra da 3 yaşına girmiş 4060'ı ne kadar oynatırsa o kadar oynayacak. Ne anladım ben bu işten? Böyle bir mantık yok.
Rockstar derken bu arada? RDR2 konsol özel oyundu bizim mi haberimiz yok? Rockstar her zaman aynı şeyi yapıyor. San Andreas bile ilk önce konsola çıktı. PC'ye her zaman daha geç çıkarıyorlar. Optimizasyon sorunlarını halletmek ve sorunsuz bir PC portu çıkarmak için.
Online oyunlar yok zaten bu yüzden. Offline oyunları oynuyorsun. Dediğim gibi çevrimdışı modda oynadığın için diğer kullanıcı verileriyle (bulut) çakışmıyor senin oyunun. O yüzden riskli değil pek.
Ya ne Marketing'i bu adamların reklama, pazarlamaya ihtiyaçları mı kalmış zaten 1 MİLYAR $'a yakın harcamışlar sırf GTA 6 Marketing'i için. Desene Sony izin vermiyor sözleşme imzalatıyor adamlara ki belli bir süre çıkaramasınlar diye. İşte bu noktada PC oyuncuları o Hype ile beraber oyunu oynayamıyor tüm Spoiler'ı yedikten sonra oynanışı için oyunu oynuyorlar kuru kuru ve o zamana kadar da kartları eskiyor zaten dediğim gibi. O kadar GoW PC bekledim. Çıktığında da dağa ulaşmadan sildim gitti. İçim geçti artık PC versiyon çıkana kadar Instagram Editlerinden bile izledik adamın(Kratos) hayat hikayesini.
Ülkemizde değil dostum, değil. Gider bilgisayar alırsın bir konsola 20K+ para vereceğine. Söyler misin bana kaç tane exclusive oyun kaldı? Hepsi er ya da geç PC'ye geliyor.