Tanıtım yetersiz, istenilen fiyat gereksiz. Türkiye fiyatlandırması alır başını gider. 50 bin lira aşağısına çok zor gelir. Fidelity ve Performans modu karşılaştırması da şaka gibiydi. Bu makinenin tek amacı 4K çözünürlükte en yüksek grafik ayarlarında akıcı bir şekilde 60-120 FPS verebilmesi olmalıydı.
Çip krizi gibi saçmalıkları aşmış olsak da bu ürünün Türkiye'ye limitli şekilde geleceği belli oldu bu fiyattan sonra, karaborsadan alabilen alır. Geçmiş olsun şimdiden.
Çip krizi gibi saçmalıkları aşmış olsak da bu ürünün Türkiye'ye limitli şekilde geleceği belli oldu bu fiyattan sonra, karaborsadan alabilen alır. Geçmiş olsun şimdiden.
Valla Horizon Forbidden West ile tanıttıkları an kapadım tanıtımı, aha dedim bu konsol patlar. Utanmadan Last of Us falan da eklemişler.
Net bir şekilde söylüyorum, çok uçuk bir şey olmadığı sürece (GTA 6'yı 60 FPS çalıştırmak gibi.) bu konsol PS5'ten bile az satacak. Eğer Microsoft'un şu kadar sektör bilgisi varsa bu krizi fırsata çevirip yeni konsolunu duyurur.