Artık PS5 Pro geldiğinde millet Doğubank, Yazıcıoğlundan almaya başlar.
Valla inan hâlâ Bilkom'dan almak yerine gidip Kahraman Konsoldan alıyorum, yazıcıoğlunda ki biliyorsundur belki.

Sony sonunda disk surucusunu cikartip, 4 yil bekleterek Series X GPU'su gucune ulasabilmis gibi. Tebrik ediyor ve basarilarinin devamini dilemiyoruz.
Tam olarak bundan bahsediyorum...

Tanıtım yetersiz, istenilen fiyat gereksiz. Türkiye fiyatlandırması alır başını gider. 50 bin lira aşağısına çok zor gelir. Fidelity ve Performans modu karşılaştırması da şaka gibiydi. Bu makinenin tek amacı 4K çözünürlükte en yüksek grafik ayarlarında akıcı bir şekilde 60-120 FPS verebilmesi olmalıydı.

Çip krizi gibi saçmalıkları aşmış olsak da bu ürünün Türkiye'ye limitli şekilde geleceği belli oldu bu fiyattan sonra, karaborsadan alabilen alır. Geçmiş olsun şimdiden.

Çip krizi gibi saçmalıkları aşmış olsak da bu ürünün Türkiye'ye limitli şekilde geleceği belli oldu bu fiyattan sonra, karaborsadan alabilen alır. Geçmiş olsun şimdiden.
Çip krizi sorunu kalmadı da, ürün vergilerle ve distribütör payıyla 50K'lara dayanacak, kim alır ki?

Ben ölümüne konsolcu adamım, ama 50K'ya gider sistem toplarım, bilkom bu cihazı almaz bile.

Valla Horizon Forbidden West ile tanıttıkları an kapadım tanıtımı, aha dedim bu konsol patlar. Utanmadan Last of Us falan da eklemişler.

Net bir şekilde söylüyorum, çok uçuk bir şey olmadığı sürece (GTA 6'yı 60 FPS çalıştırmak gibi.) bu konsol PS5'ten bile az satacak. Eğer Microsoft'un şu kadar sektör bilgisi varsa bu krizi fırsata çevirip yeni konsolunu duyurur.

Fiyatı dolar bazında değerlendirmemiştim. Bu paraya bilgisayar var be. Konsol ucuz oyun oynatmak için vardır. PlayStation'un yeni fiyaskosu.

PS'ye özel oyun yok, GTA 6 oynamak gibi bir derdim olmadığı için PS5 Pro'yu almak gibi bir sebebim de yok. 60 bin TL cepte en azından. 🥳