PS5 Pro vs PS5 Slim

PS5 Pro + mevcut 1080p monitör daha mantıklı.
Çünkü daha güçlü, daha uzun ömürlü ve ileride 2K OLED'e geçtiğinde çok daha iyi sonuç verir. Bana soracak olursan önerim budur. Yine de karar senin.

@Blackraven, açıkçası uzun vadede vuracak oyun fiyatlarından çok korkmuyorum, hafta içi 9-6 ofiste oluyorum. Eve gelince dinlen, yemek hazırla, etrafa çeki düzen ver derken zaten saati 8'e deviriyorum. Yaslanıp hikayeli oyunlarda akasım geliyor.

Bütün Dark Souls'ları oynamış, Elden Ring'i 3 kere, Sekiro'yu 5 kere bitirmiş biri olarak Bloodborne ve Demon's Souls da gel beni al diyor kenardan. Online oyun kısmında nadiren BF girerim onda da tank/uçak seviyorum. Piyade savaşı sıradan geliyor.

PC'nin en büyük avantajı strateji oyunları. HOI4'te 1000 saati geçtim, Victoria 3, Stellaris, Total War: Warhammer 3'deki devasa harita, EU5 merakı... 8840HS'li Zenbook'ta HOI4 fena değil, diğerlerini daha deneyemedim.

Bu aralar yeni eve çıkma durumu olabileceği için oyunlardan çok cihaza büyük para vermek korkutuyor. PS alırsam her türlü diskli alırım da, ikinci el alma işine daha da sıcak bakmaya başladım.

Yurt dışından getirme konusu olabilir. PS5 Pro yurt dışında ne kadar olur? Seçenekler: Moldova, Arap çölleri, Azerbaycan. Azerbaycan bizim gibi kazıktı en son baktığımda, ama Moldova (daha düşük ihtimal) ve Arap'lardan alabilirim.

Dediğiniz gibi oyun da PS+'da var bu konuda şanslısınız. Bende Intel Ultra 255h işlemcili bir Zenbook sahibiyim ve dediğiniz oyunların neredeyse hepsini denedim sıkıntısız oynuyorum ek olarak bilgi vereyim dedim.

PS'nin diskli versiyonu cidden kendini kurtarmıyor hocam. Piyasada herkes oyunu aç fiyatlarına satıyor. Dijitalde ₺700 olan oyunu kutulu ₺1000'e alıp sonra uğraşa uğraşa satıp en iyi ihtimalle paranı kurtarmak 9-6 çalışan bir insan için çekilebilir bir dert değil. Konsolun olayı lüks ve rahatlık. Dijital bunu sağlıyor.

Ben şahsen Pro versiyonunun hiçbir manasını görmüyorum. Slim versiyonunu Avrupa'dan €350 civarına alabiliyorsunuz üstüne tax-Free yapılırsa €280 civarına düşüyor ki bedavadan biraz pahalı. Bence buna yönelin. Pro versiyonu biraz GTA 6 Hype'ı ile insanları sövüşlemek için çıkarılmış bir ürün.

Diskli versiyon tamamen kişisel zevk hocam. Kitaplığım var kendi halinde, rafları kategorilere bölüp uzundan kısaya sıraladım kitapları, çok hoşuma gidiyor duruşu. Oyunları da o şekilde dizmek istiyorum. PS3 zamanında vardı koleksiyonum da o zamanlar işte çocukluk zamanları olunca o koleksiyon hiç büyüyemedi, içimde kaldı

Düz versiyon kafama yattı ya. Bakalım, Arap çok arkadaşım var üniversiteden kalma. Getirebilirler mi sorgulayayım. Sürekli bir şeyler çeviriyorlar aralarında.

Ben yazın katardan PS Slim getirtmiştim 12bin TL'ye. İlk 1 ay kullandım hevesimi aldım şimdi acıp kullanmıyorum bıle. Bana göre PS Pro'ya 30 40bin TL verılmez.

Ben yazın katardan PS Slim getirtmiştim 12bin TL'ye. İlk 1 ay kullandım hevesimi aldım şimdi acıp kullanmıyorum bıle. Bana göre PS Pro'ya 30 40bin TL verılmez.
İkinci el slim 15 17 arasına bulunabilir bence.

PSSR2 güncellemesinin geleceğinin yanı sıra yolda olan özel oyunlar + GTA 6 mevzusundan dolayı kesinlikle PS5 PRO öneririm.

Ha ama diyeceksin, "PS5 SLIM bana oyun oynatamaz mı kardeşim?" evet oynatır, haksız sayılmazsın öyle bir şey desen. Ama dediğim gibi; Yolda olan PSSR 2 ve daha güçlü bir donanım ile daha uzun ömürlü bir alet istiyorsan PRO'dan yana seçeneğini kullan.

PS5 Pro siparişini çaktım az önce. Vatana millete hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…