@Blackraven, açıkçası uzun vadede vuracak oyun fiyatlarından çok korkmuyorum, hafta içi 9-6 ofiste oluyorum. Eve gelince dinlen, yemek hazırla, etrafa çekidüzen ver derken zaten saati 8'e deviriyorum. Yaslanıp hikayeli oyunlarda akasım geliyor.
Bütün Dark Souls'ları oynamış, Elden Ring'i 3 kere, Sekiro'yu 5 kere bitirmiş biri olarak Bloodborne ve Demon's Souls da gel beni al diyor kenardan. Online oyun kısmında nadiren BF girerim onda da tank/uçak seviyorum. Piyade savaşı sıradan geliyor.
PC'nin en büyük avantajı strateji oyunları. HOI4'te 1000 saati geçtim, victoria 3, stellaris, Total War: Warhammer 3'teki devasa harita, EU5 merakı... 8840HS'li Zenbook'ta HOI4 fena değil, diğerlerini daha deneyemedim.
Bu aralar yeni eve çıkma durumu olabileceği için oyunlardan çok cihaza büyük para vermek korkutuyor. PS alırsam her türlü diskli alırım da, ikinci el alma işine daha da sıcak bakmaya başladım.
Yurt dışından getirme konusu olabilir. PS5 Pro yurt dışında ne kadar olur? Seçenekler: Moldova, Arap çölleri, Azerbaycan. Azerbaycan bizim gibi kazıktı en son baktığımda ama moldova (daha düşük ihtimal) ve Arap'lardan alabilirim.