PS5 Slim vs PS5 Pro

bahacprz

Uzman
Yer
Muğla/Bodrum
Bir ara Pro kullanıyordum, satmak zorunda kalmıştım. Şimdi tekrardan alacağım, iki seçeneğim var.

İthalatçı garantili PS5 Slim Yotei Edition 2. el 3.000 TL ve yine Slim tek kol 25.000 TL.

Bilkom garantili çift kol stant ile birlikte PS5 Pro 50.000 TL. Pro bütçemiz biraz zorluyor ama alabilirim yine de.

Aklıma takılan Pro ile Slim arası gerçekten fark var mı? Hiç Slim kullanmadım, 6-7 ay Pro kullandım 4K TV ile. Bu sebeple tavsiyeye ihtiyacım var; Pro almak mantıklı mı?

Daha önce Pro kullanıp 4K TV'de o kaliteye alıştığın için bütçeni çok sarsmayacaksa Bilkom garantili, çift kollu Pro paketini almalısın. Slim'e geçersen görsel açıdan kesinlikle pişman olursun.

Bütçenize yükse Slim al geç . Görün konusuna gelince o kadar taktığım bir şey değil.

Bütçeni zorluyorsa bilkom aşma ben PS 5 Slim Fly Ankara diye bir yerden aldım. PS 5 Slim mi yoksa Pro mu derseniz ne oynayacaksınız ona göre. GTA 6 için Pro daha iyi diyorlar ama Slimde bile 60 fps alabilirsiniz. Ama evet Pro almak mantıklı ama. Pro 2 TB Slim 1 TB. Görünüş olarak Slim daha iyi.

Grafikte gerçekten çok fark yaşamayacak isem Slim almayı istiyorum. İleri seviye oyun oynayan birisi değilim. PC kullanıyorum çoğunlukla. Ara sıra hikayeli oyunları PS ile oynuyordum. GTA 6 içinde biraz kafam karışık. Pro'yu satmamın bir sebebi de CD sürücüsü. Elimde birdünya oyun var CD sürücüsü için 14.000TL vermek istememiştim. Oyunları 4K 60 oynasam yeter grafik ileri düzey olmasa da olur benim için. Slim mantıklı ise bugün alacağım.

Sizi zorluyorsa Silim tercin edin Yani Pro alsan bile Pc'de ki kaliteye ulaşamazsın Slim aldım memnunum çok.

Sizi zorluyorsa sileyim tercin edin yani Pro alsan bile PC'de ki kaliteye ulaşamazsın Slim aldım memnunum çok.

Bakalım Slim alacağım inşallah Pro'yu aratmaz. Uzun süredirde kullanmıyorum PS sanmıyorum sorun yaşayacağımı menüsünü bile unuttum grafikleri hatırlamıyorum.

Eğer yazdığımı okuduysanız benim pek tercihim yok. Fakat illa birini seçeceksem Slim alırım.

Pro'nun fiyatı abartı gelir bir yandan. Elimdeki PC o kadar etmiyor ama daha iyi performansı var konsolu zaten AAA bir oyun gelecek veya birileri misafirliğe gelince FIFA atalım gibi olacak. Slim yeterli bu sebeple.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…