Reidon

Uzman
Merhaba. Bir yıl önce aldığım ithalatçı garantili PS5'imi oyun fiyatlarından dolayı son zamanlarda oyunsuzlukla geçiriyorum ve kullanamıyorum. PS Plus'ım var ama içindeki çoğu exc. oyunu bitirdim. Aklıma Xbox geldi ve Store bakınca bazı oyunlarda fiyat farkının uçtuğunu gördüm. Game Pass Ultimate alıp PC üzerindende oynamak cazip geliyor ama pişman olurum diye düşünmedim de değil. Seneye Deluxe Plus'ım bitiyor sizce PS5'i satıp Xbox almak mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin durumunuz için mantıklı olur, hem PC üzerinden hem Xbox üzerinden oynarsınız. İlla konsol olsun demiyorsanız da o parayla bilgisayarınızın parçalarını yükseltebilirsiniz.

Jailbreak yapmam ut ve kardeşim fortnite oynuyor bildiğim kadarıyla emin değilim ama Jailbreak online oynatmıyor.
Güncellemeyi kapatıp jailbreak bekleyebilirsin, bence en mantıklısı olur.

Sizin durumunuz için mantıklı olur, hem PC üzerinden hem Xbox üzerinden oynarsınız. İlla konsol olsun demiyorsanız da o parayla bilgisayarınızın parçalarını yükseltebilirsiniz.

FIFA oynuyorum ve yatarak oyun oynamak fazla bana göre. Kardeşimde oynadığı için konsol kullanıyorum. Pcim zaten online oyunları kaldıracak düzeyde oradan o tarz oyunları oynuyorum.

Jailbreak yapmam ut ve kardeşim fortnite oynuyor bildiğim kadarıyla emin değilim ama Jailbreak online oynatmıyor.

FIFA oynuyorum ve yatarak oyun oynamak fazla bana göre. Kardeşimde oynadığı için konsol kullanıyorum. Pcim zaten online oyunları kaldıracak düzeyde oradan o tarz oyunları oynuyorum.
O zaman Xbox en mantıklısı hatta Series S daha iyi olur.