PlayStation Store üzerinden F1 25 deneme sürümü indirdim; içinde Grand Prix, Breaking Point, My Career gibi modlar açıktı.
Sizce oyun süreli midir yoksa süresiz midir?
Deneme süresinin herhangi bir süresi yok. Bazı oyunlar 2 saat bazıları 1 saat ama bunda göremedim. Muhtemelen tek bir senaryoyu bir defa oynuyorsun sonra oyunu aldırmaya yönlendiriyor.
Deneme süresinin herhangi bir süresi yok. Bazı oyunlar 2 saat bazıları 1 saat ama bunda göremedim. Muhtemelen tek bir senaryoyu bir defa oynuyorsun sonra oyunu aldırmaya yönlendiriyor.
Saat sınırı yok. İki kez MyTeam'de, iki kez de Driver Career'da yarış yapabiliyorsunuz. Grand Prix'te ise sınırsız yarış yapabilirsiniz.
Kendim PS5'te oynadığım için biliyorum.
Saat sınırı yok. İki kez Myteam'de, iki kez de driver Career'da yarış yapabiliyorsunuz. Grand Prix'te ise sınırsız yarış yapabilirsiniz.
Kendim PS5'te oynadığım için biliyorum.
EA Play üyeliği alınmadan oynanan deneme sürümünden bahsediyorsunuz değil mi ve ayrıca Grand prix de hangi haritalar vardı ve kaç tur atabiliyordunuz ben sadece Avustralya da 5 tur atabiliyorum.
EA Play üyeliği alınmadan oynanan deneme sürümünden bahsediyorsunuz değil mi ve ayrıca Grand prix de hangi haritalar vardı ve kaç tur atabiliyordunuz ben sadece Avustralya da 5 tur atabiliyorum.
Sadece Avusturalya var (24'te Silverstone vardı). Custom Settings'ten yarış uzunluğunu %50 veya %100 yapıyor musunuz? Eğer yapıyorsanız ve 5 tur oluyorsa oyunun kendisi izin vermiyordur.
Sadece Avustralya var (24'te SilverStone vardı). Custom Settings'ten yarış uzunluğunu %50 veya %100 yapıyor musunuz? Eğer yapıyorsanız ve 5 tur oluyorsa oyunun kendisi izin vermiyordur.
Hiç yarış uzunluğunu ayarlamak aklıma gelmedi en kısa zamanda deneyeceğim.
Pistleri şu yüzden sordum Grand prix de sadece Avustralya var iken breaking point modunda Bahreyn ile başlattı.
Bu arada çok teşekkür ederim sonuç olarak oyunu sınırsız bir şekilde oynayabilirim değil mi?