Detaylar
Kim cevapladı?Ratchet
Yetkin
Sizce bu 2 bölümden hangisi daha avantajlı? Küçük bir şehirde okuyacağım iki bölümde 130k sıralama ile alıyor.
Hangisi sizin için daha uygunsa. İnsanların dertlerini anlayabilr misini? Veya çocuklara karşı tahammül edebilr misiniz? Zorluklarını ve avantajlarını birbirleri ile karşılaştırın.
Psikikoloji ve onun psikiyatri gibi meslekleri zaten işe yaramaz oldukları için çok bir şey yapmazlar zaten ama ona rağmen iyi para kazanırlar.
Sınıf öğretmenliği zordur bence ben seçmezdim öğrencilerle uğraşmak falan.
Tabii karar senin.
Sınıf öğretmenliği zordur bence ben seçmezdim öğrencilerle uğraşmak falan.
Tabii karar senin.
Psikoloji hayat boyunca daha ilgili olduğum ve önemli olacak bir meslek bence. Ha bir de psikolog olursanız kendi ofisini ve bir ofiste oturarak çalışacaksın. Ben insanlarla konuşmayı severim bu yüzden psikoloji seçeceğim. Sınıf öğretmenliğinde atanmak zor diye biliyorum.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Psikoloji. Ne psikoloğu olmak istediğinizi de düşünün. Psikolojinin alt dalları var.
Klinik psikoloji için konuşayım, sırf avantajlı diye psikoloji okunmaz. Sonuçta bir ruh sağlığı alanı ve herkese gitmez. Piyasada terapist olamayacak çokça psikolog var. Bunlardan biri olmayın derim.
Klinik psikoloji için konuşayım, sırf avantajlı diye psikoloji okunmaz. Sonuçta bir ruh sağlığı alanı ve herkese gitmez. Piyasada terapist olamayacak çokça psikolog var. Bunlardan biri olmayın derim.
francisco77
Uzman
Sizce bu 2 bölümden hangisi daha avantajlı? Küçük bir şehirde okuyacağım iki bölümde 130k sıralama ile alıyor.
Önemli olan kaç sıralamayla alım yaptığı değil, mezunlarının yüzde kaçı işe girebiliyor.
İş varsa Hakkari yüksekova bilmem ne fakültesine gözü kapalı giderim, iş yoksa evimin önündeki üniversiteye gitmem.
Son düzenleme: