Psikolojik olarak iyi miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Della.dd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    iyi

Della.dd

Becerikli
Son zamanlarda arkadaşlarımdan psikiyatriste git sözlerini çok duydum. Sevgilimden falan yeni ayrıldım 14 yaşındayım, erkeğim. DEHB tanım var. İnsanları rahatsız etmekten çok hoşlanırım, bir ortamda yüksek sesle bağırırım ya da bir aksiyon mutluluk için salak saçma şeyler falan da yapabilirim. İnsanlar tarafından hemcinsim tarafından hoşlandığım hakkında, otizmli olduğum falan söyleniyor. Çok garip sesler çıkartıyorum kasıtsız olarak içine işlemiş direkt. Din konusunda bilgisizim. Dinle alakalı şakalar falan yaparım, yeri geldiğinde de dinli imanlı biri gibi olurum. Kendi kendime yakınlarımla alakalı senaryolar kuruyorum silahlı falan bir şeyler. Hatta eski sınıfımdan biri kesin sen c1n4yet falan da işlemişsindir diyordu. Bir ara kanlı içerikler izliyordum kendini yaralama 1nt1h4r gibi şeyler. Ya da kartel olarak bilinen c1n4yet videoları falan. Son zamanlarda geceleri bir dertleniyorum 1nt1h4r falan geliyor aklıma. Bunlar da ergenlikten dolayı falandır diye düşünüyorum. Çevrem beni psikopat, otizmli, ruh hastası diye tanımlıyor. Sizden istediğim resmi bir tanı değil sadece psikiyatriste gitmeden belirtilerimin hangi rahatsızlıkla uyuştuğunu söylemeniz.

Intihar dusuncesi basli basina psikyatriye gitmeni gerektirir aile gozetiminde. Neden baban veya annenle paylasmak istemiyorsun? Ayrica daha cok gencsin onunde koca bir ömür var bazi huylar çocuklukta gelir ve yok olur zamanla. Bence ailenle paylas bu durumu acilen cok uzuldum senin adina. Belki cok rahat bir yasamin oldugundan dolayi biraz boyle seylere yonelmis olabilirsin.

Anne-babanız ayrı mı? Sanırım sağlam bir dayak eksikliğiyle büyümüşsünüz. Ama dert etmeyin. İnsanları rahatsız etmeye devam ederseniz bir gün à la carte bir dayak yersiniz.
Yazacaktim dayak mevzusunu fakat ayip olur diye yazmak istemedim. xD

Mümkün olduğu kadar insan arasına karışma ve psikiyatriste git. Kafadan hasta olabilirsin.

Önemli olan bu hareketleri bilerek isteyerek mi yapıyorsun yoksa istemsiz mi oluyor?

Bir de hocam bu kadar çok sorun tek bir psikolojik problemle açıklanamaz muhtemelen birden fazla psikolojik sıkıntın var psikiyatriye git.

Önemli olan bu hareketleri bilerek isteyerek mi yapıyorsun yoksa istemsiz mi oluyor?

Bir de hocam bu kadar çok sorun tek bir psikolojik problemle açıklanamaz muhtemelen birden fazla psikolojik sıkıntın var psikiyatriye git.
İstemsiz gerçekleşiyor yaptıktan sonra sorguluyorum.

Kardeş,

Hocam siz de ergen oldunuz mu bir ara?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bize daha cok bilgi vermelisin. Arkadas cevren nasil, nerede yasiyorsun, hayatinda neler yasadin vs.

"Ben neden boyle oldum, ne zamandan beri boyleyim?" diye bi sor kendine.

Eger trollsen, komik degilsin bunu bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…