Della.dd
Becerikli
Son zamanlarda arkadaşlarımdan psikiyatriste git sözlerini çok duydum. Sevgilimden falan yeni ayrıldım 14 yaşındayım, erkeğim. DEHB tanım var. İnsanları rahatsız etmekten çok hoşlanırım, bir ortamda yüksek sesle bağırırım ya da bir aksiyon mutluluk için salak saçma şeyler falan da yapabilirim. İnsanlar tarafından hemcinsim tarafından hoşlandığım hakkında, otizmli olduğum falan söyleniyor. Çok garip sesler çıkartıyorum kasıtsız olarak içine işlemiş direkt. Din konusunda bilgisizim. Dinle alakalı şakalar falan yaparım, yeri geldiğinde de dinli imanlı biri gibi olurum. Kendi kendime yakınlarımla alakalı senaryolar kuruyorum silahlı falan bir şeyler. Hatta eski sınıfımdan biri kesin sen c1n4yet falan da işlemişsindir diyordu. Bir ara kanlı içerikler izliyordum kendini yaralama 1nt1h4r gibi şeyler. Ya da kartel olarak bilinen c1n4yet videoları falan. Son zamanlarda geceleri bir dertleniyorum 1nt1h4r falan geliyor aklıma. Bunlar da ergenlikten dolayı falandır diye düşünüyorum. Çevrem beni psikopat, otizmli, ruh hastası diye tanımlıyor. Sizden istediğim resmi bir tanı değil sadece psikiyatriste gitmeden belirtilerimin hangi rahatsızlıkla uyuştuğunu söylemeniz.