TheDark

Becerikli
Yer
Türkiye
Ekran kartını 6-7 ay kullandım. GTX 1650 kutusu var. Garanti belgesi var mı bilmiyorum, büyük ihtimalle yok. Dark Freezer X123'ü de öyle ama sesli ve zor cikartip takılıyor diye değiştirmeyi düşündüm. Bir de PSU eski, bu ama fanı değişti. PCI Max 6 pin ne kadar eder hepsi? PSU'yu ve işlemci fanını bilgisayarcıya satacağım da, ekran kartını sahibinden ile.

Son düzenleme:
Ekran kartını 6-7 ay kullandım. GTX 1650 kutusu var. Garanti belgesi var mı bilmiyorum, büyük ihtimalle yok. Dark Freezer X123'ü de öyle ama sesli ve zor cikartip takılıyor diye değiştirmeyi düşündüm. Bir de PSU eski, bu ama fanı değişti. PCI Max 6 pin ne kadar eder hepsi? PSU'yu ve işlemci fanını bilgisayarcıya satacağım da, ekran kartını sahibinden ile.
Aşağıda, belirttiğin bileşenlerin tahmini ikinci el piyasa değerlerini bulabilirsin:

1. GTX 1650 Ekran Kartı:
- Tahmini fiyat: 1.500 - 2.000 TL arası (durumuna ve garanti belgesine bağlı olarak değişebilir).

2. Dark Freezer X123 İşlemci Soğutucusu:
- Tahmini fiyat: 200 - 400 TL arası (ses problemi ve montaj zorluğu göz önünde bulundurulursa fiyat düşebilir).

3. PSU (Güç Kaynağı):
- Tahmini fiyat: 300 - 600 TL arası (yaşına ve durumuna bağlı olarak).

4. PCI Max 6 Pin:
- Tahmini fiyat: 50 - 100 TL arası (kablo durumuna bağlı olarak).

Bu fiyatlar, yerel piyasaya ve bileşenlerin durumuna göre değişiklik gösterebilir. En doğru fiyatlandırma için satmak istediğin platformda (örneğin sahibinden.com) benzer ürünlerin fiyatlarına bakmanı öneririm.