KS KS i5 7500F Becerikli Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 724 Çözümler 2 Beğeniler 265 20 Ocak 2026 #11 Yusuf7878 dedi: Hiçbir şey belli olmuyor. Bu cızz dediğiniz ses boştayken mi oluyor? Gidip geliyor mu? Genişletmek için tıkla... NightWist dedi: Coil whine olduğundan eminseniz sıkıntı yok. Geçen akımdan dolayı ses yapar. Fan rulmanlarından ya da direkt fanın kendisinden gelebilir diye şüphelenmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün kasayı açtım ve dinledim ses PSU'dan gelmiyor muhtemelen GPU'dan geliyor. Dünki videoya nazaran daha anlaşılır. Son düzenleme: 20 Ocak 2026
Yusuf7878 dedi: Hiçbir şey belli olmuyor. Bu cızz dediğiniz ses boştayken mi oluyor? Gidip geliyor mu? Genişletmek için tıkla... NightWist dedi: Coil whine olduğundan eminseniz sıkıntı yok. Geçen akımdan dolayı ses yapar. Fan rulmanlarından ya da direkt fanın kendisinden gelebilir diye şüphelenmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün kasayı açtım ve dinledim ses PSU'dan gelmiyor muhtemelen GPU'dan geliyor. Dünki videoya nazaran daha anlaşılır.