Soğutucu: Gamepower mystic ARGB CPU hava soğutucusu Intel LGA 1700 uyumlu (67480)
Arkadaşlar bu sistemi aldım kardeşim için ancak oyuna girince PSU'dan aşırı yüksek ses geliyor cızırtı şeklinde. Sebebi CW midir? Normal zamanda ses yok sadece oyuna girince oluyor. Bir de ek olarak bu soğutucu bu işlemciye yeter mi sizce.
Yok PSU'dan geliyor ekran kartını değiştirip denemedim ama ses aşağıdan geliyordu.
Ses bu tarz değil daha cızırtılı.
Ses bunun gibi.
Bu da güzel bir örnek
Anladım o zaman garantisi varsa hemen arayın baksınlar. PSU zarar verir mi bu durum sanmam ama ekran kartı 225W güç çeken bir model olduğu için zorlanıyor olabilir. Ya PSU yükselticen ya da düşük watt model bir ekran kartına geçicen.
Anladım o zaman garantisi varsa hemen arayın baksınlar. PSU zarar verir mi bu durum sanmam ama ekran kartı 225W güç çeken bir model olduğu için zorlanıyor olabilir. Ya PSU yükselticen ya da düşük watt model bir ekran kartına geçicen.
Evet zararı yok ama ses çok rahatsız edici düzeyde ise değiştirebilirsin aldığın yerden.
550 watt olması onun güçlü veya verimli olduğu anlamına gelmez.
Daha az güç tüketen düşük bir ekran kartı ile test edersen belki o ses azalabilir bile.