Detaylar
Kim cevapladı?Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Bana 1 günde getiriyordu PTT. Tabii oturdugun yere göre değişir.Merhaba, Sahibinden üzerinden ürün satın aldım, satıcı PTT üzerinden yarın yollayacağını söyledi. Kargom ne zaman gelir?
- Makaleler
- 17
Hangi şehirden hangi şehre? Hangi mahalleye? Hangi şube? Tamamen değişkenlik gösteren bir durum. Ama sonuç olarak PTT söz konusu olduğu için çok beklersin.Merhaba, Sahibinden üzerinden ürün satın aldım, satıcı PTT üzerinden yarın yollayacağını söyledi. Kargom ne zaman gelir?
Merhaba, sahibinden üzerinden ürün satın aldım, satıcı PTT üzerinden yarın yollayacağını söyledi. Kargom ne zaman gelir?
Satın aldığınız ürün hangi ilde ve siz hangi ildesiniz.
Satın aldığınız ürün hangi ilde ve siz hangi ildesiniz.
Istanbul - Mugla.Hangi şehirden hangi şehre? Hangi mahalleye? Hangi şube? Tamamen değişkenlik gösteren bir durum. Ama sonuç olarak PTT söz konusu olduğu için çok beklersin.
- Makaleler
- 23
Bayagi bekleyeceksin. Benim 5 gun surmustu. Adama Yurtici ile gonder dedim PTT ile gonderdi. Ben de son saniyeye kadar onaylamadim siparisi. Sahibinden uzerinden alisveris yapmistim.
Cuma ya da cumartesi sabahı evinizde olur.
2-3 günde gelir. Yarın yollasa Çarşamba, Perşembe gibi sende olur. Ben de Muğla'da oturuyorum. Geçen gün İstanbul'dan ürün geldi PTT ile tarafıma. 2 günde geldi.