Ultra diye bir şey yok? Kare hızı yazan yerde aşırı yüksek = 40 FPS, aşırı = 60 FPS. Tam tersi olması gerekmiyor mu deme çeviri hatası. Sen benim dediğime inan.

Hocam İngilizce de Ultra diye geçiyor. Baktığım test videolarında high ın bir yükseğine alınabiliyor. Ama stabil olarak 60 veremez sanırım. Hocam bide jiroskop desteği var mı A9+ 8/128 modelinde.

Hocam İngilizce de Ultra diye geçiyor. Baktığım test videolarında high ın bir yükseğine alınabiliyor. Ama stabil olarak 60 veremez sanırım. Hocam bide jiroskop desteği var mı A9+ 8/128 modelinde.
Oyunun verdiği desteğe bakma sen işlemciye bak.

Samsung A34'e 60 FPS desteği verip Samsung A54'e 30 FPS veren oyunun desteğine güvenme cihazın ne kadar güçlü ise aç GFX Tool oyna.

GFX Tool açıp oynarsın zaten Tab A9+ gayet yeterli bir cihaz.

Oyunun verdiği desteğe bakma sen işlemciye bak.

Samsung A34'e 60 FPS desteği verip Samsung A54'e 30 FPS veren oyunun desteğine güvenme cihazın ne kadar güçlü ise aç GFX tool oyna.

GFX tool açıp oynarsın zaten Tab A9+ gayet yeterli bir cihaz.

A54'ün geçtiğimiz aylarda 30 FPS vermesinin nedeni optimizasyon eksikliği. Ve GFX tool açıp klimalı odada sabit 60 FPS vereceğini düşünüyorum ben. Tabii yeni Samsung yazılımlarında GFX tool engelleyici bir sürü şey eklendi, GFX tool kullanılmaz hale geldi. A9 Plus'taki sürüme göre engelleyici gelmemişte olabilir. Bu arada klimasız oda da donma kasma olacaktır çünkü kuzenimde G99 vardı ve 40 FPS kilidi olmasına rağmen toplanma alanında biraz kasıyordu. Ks, ne aldın acaba?

A54'ün geçtiğimiz aylarda 30 FPS vermesinin nedeni optimizasyon eksikliği. Ve GFX tool açıp klimalı odada sabit 60 FPS vereceğini düşünüyorum ben. Tabii yeni Samsung yazılımlarında GFX tool engelleyici bir sürü şey eklendi, GFX tool kullanılmaz hale geldi. A9 Plus'taki sürüme göre engelleyici gelmemişte olabilir. Bu arada klimasız oda da donma kasma olacaktır çünkü kuzenimde G99 vardı ve 40 FPS kilidi olmasına rağmen toplanma alanında biraz kasıyordu. Ks, ne aldın acaba?
Konu bayağı eskiymiş yeni gördüm bende hocam.

Bence 60 verir hocam o telefonda potansiyel var aslında.

Konu bayağı eskiymiş yeni gördüm bende hocam.

Bence 60 verir hocam o telefonda potansiyel var aslında.
Verememesi için neden söyledim. Bende iphone 7 var. Eğer ellerin donacak şekilde klimaya tutarsam sabit 40 Fps veriyor. Ama dışarıda oynarken 3 saniyelik drop bile girmişti. Öyle düşün yani.

Verememesi için neden söyledim. Bende iphone 7 var. Eğer ellerin donacak şekilde klimaya tutarsam sabit 40 Fps veriyor. Ama dışarıda oynarken 3 saniyelik drop bile girmişti. Öyle düşün yani.
Doğrudur hocam.

Mesela Resmi Note 12 ilk çıktığında PUBG, 20 FPS destek veriyordu. Yoğun şikayet üzerine 30'q çıkarıldı. Hala şikayet vardı. Hazır 120 FPS güncellemesi gelmişken bir kademe daha arttıralım dediler ve 40 FPS desteğine çıktı telefon. Ben GFX Tool açsam ısınma başlayana kadar ilk 2-3 maç sabit 60 FPS alıyorum zaten.

Doğrudur hocam.

Mesela resmi Note 12 ilk çıktığında PUBG, 20 FPS destek veriyordu. Yoğun şikayet üzerine 30'Q çıkarıldı. Hala şikayet vardı. Hazır 120 FPS güncellemesi gelmişken bir kademe daha arttıralım dediler ve 40 FPS desteğine çıktı telefon. Ben GFX tool açsam ısınma başlayana kadar ilk 2-3 maç sabit 60 FPS alıyorum zaten.

Hocam A9+ 4/64 aldık. GFX tool nedir, ne işe yarar bilgi verebilir misin? Veya kurmamızı önerir misiniz?

Hocam A9+ 4/64 aldık. GFX tool nedir, ne işe yarar bilgi verebilir misin? Veya kurmamızı önerir misiniz?
Öneririm, PUBG Mobile ayar ve dosyalarında değişiklik yaparak saçma sapan FPS sınırını ortadan kaldırıyor ve rahatça 60, 90 ve 120 FPS oynamayı mümkün kılıyor.

Sizin cihazınız 60 FPS için yeterli bir seviyede.

Google Play'de GFX Tool uygulamalarına göz atabilirsiniz.